Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Taxikáře znásilnila zákaznice. Její kumpán mu u krku držel nůž

Autor: nka - 
12. dubna 2017
11:40

Pro obvinění ze znásilnění taxikáře zatkla policie v americkém státě Ohio 23letou ženu. Zatčená měla s pomocí svého kumpána řidiči přiložit ke krku nůž a blíže nespecifikovaným způsobem ho sexuálně napadnout.

K útoku podle BBC došlo ve městě Findlay letos v lednu, kdy si Brittany Carterová spolu se dvěma muži kolem půl páté ráno zavolala taxislužbu, aby je od místního hotelu odvezla do centra města.

Podívejte se na vychytávku z Thajska: Kalhotky proti znásilnění

Video  Šílená reklama z Thajska: Kalhotky proti znásilnění  - YouTube
Video se připravuje ...

Během jízdy pak jeden z jejích společníků na řidiče vytáhl nůž a Carterová se na něm blíže nepopsaným způsobem sexuálně ukojila. Pak oběti z kapsy ukradli 32 dolarů (800 Kč) a utekli. Šokovaný taxikář poté útok nahlásil policii.

Ta na ženu i jejího společníka vydala zatykač pro znásilnění a loupež. Údajnou násilnici už muži zákona znají, loni byla totiž obviněna z přechovávání drog a obchodu s heroinem.

Ženu už strážníci zadrželi a ve vězení teď čeká na soud. Jejího kumpána Coreyho Jacksona (20) stále hledají. Třetího muže v taxíku státní zástupce nakonec neobvinil, protože činu jen přihlížel.

vavrjan ( 14. dubna 2017 18:05 )

No to je dobrý zaměstnání. Doufám, že nebyla nakažená. Jinak fajn.

vosavopruz ( 12. dubna 2017 20:09 )

jo,jo je to hezka ženská,ale nemusí nikdo čumět

krtek. ( 12. dubna 2017 18:27 )

Jestli tam maji taxikare stejny kur**y jako u nas , tak to snad nelze kvalifikovat jako znasilneni

love69 ( 12. dubna 2017 17:51 )

At me taky znasilni....

honzatrx ( 12. dubna 2017 16:21 )

Celé je to nějaké divné nebo byl taxikář buzerant. Mě chtít znásilnit takováhle holka, rozhodně bych se nebránil a už vůbec by na mě nemuseli vytahovat nůž. Spíš bych tipoval, že pasák mu nabídl holku místo peněz a taxikář to odmítl nebo mu poskytla službu a jemu se pak nechtělo platit.

Zobrazit celou diskusi