Reakce Daniely Kolářové ohledně oznámení smrti Jiřího Ornesta jeho nevlastní sestře Ester Janečkové byla přinejmenším zvláštní. O smrti svého bratra se Ester z Pošty pro tebe dozvěděla až díky Aha! a šokovalo ji to.

„Ježíši, to vůbec nevím,“ reagovala šokovaná Janečková v neděli, když se dozvěděla smutnou zprávu. „Hrozně mě to zasáhlo, je mi to moc líto,“ řekla a rozplakala se. „S bratrem jsme se naposledy viděli asi před třičtvrtě rokem,“ řekla. Že je Jiří nemocný, věděla. Ale že umírá, o tom neměla ani zdání. „Netušila jsem to,“ dodala zdrceně.

Vdova po Ornestovi (†70) ale vysvětlila, proč Ester o ničem neřekla. „Já jsem s paní Ester Janečkovou nemluvila, nebyly jsme v těsném kontaktu,“ přiznala Kolářová. „Samozřejmě o sobě víme, když se potkáme, tak se pozdravíme, ale nestýkáme se. Dokonce na ni nemám ani žádné spojení,“ uvedla herečka, která včera celý den zařizovala pohřeb zemřelého manžela.

Pohřeb Jiřího Ornesta proběhne příští úterý. „Pohřeb bude v úterý 18. dubna v deset hodin v krematoriu ve Strašnicích. A teď promiňte, moc spěchám. Mám plnou hlavu starostí se zařizováním,“ dodala Kolářová.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel manžel Kolářové Jiří Ornest (†70): Krausovi ukazoval, jak začal znovu chodit! FTV Prima, youtube.com

Fotogalerie
20 fotografií