Dneska mi končí šestinedělí, a tak jsem se rozhodla, že to oslavím na prknech... Kdo mě chcete začít lynčovat, jaká jsem příšerná matka, podívejte se na Romanův profil! Myslím, že se ti moji kluci mají báječně, a mně se aspoň zmírní umělecký deficit, akorát mi asi prasknou prsa! Vzhůru do práce!“ oznámila na sociální síti Míša, která i v těhotenství pracovala do poslední chvíle. 

Mladá herečka prostě nebere mateřství jako otrokářství. Mateřství si rozdělila mezi manžela a práci. Vzhledem k tomu, že si pořídili domek za Prahou. I když hypotéka za nový domek za Prahou bude i nadále tížit hlavně manžela Romana. Míšiny návraty na jeviště zatím nebudou pravidelné. Není to tak, že bych naskočila rovnou do práce, naplno se zapojím po mateřské, ale uvítala jsem tuhle příležitost. Upřímně, já jsem vždycky chtěla být aktivní matka a nebýt jen zavřená doma," říká Míša.

Tomešová tak hraje v Národním divadle a v muzikálu Atlantida v Kalichu. I její manžel Roman Tomeš má práce dost. Hraje v muzikálech Srdcový král nebo Čas růží.

Video
Video se připravuje ...

První ukázky muzikálu s hity Karla Gotta: Mistr to ještě neviděl! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Roman Tomeš hraje v Divadle Kalich v Srdcovém králi.

Video
Video se připravuje ...

Roman Tomeš: Doma má těhotnou manželku, ale lásku vyznal kolegyni! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
19 fotografií