Už několikrát byl Josef Rychtář soudně vykázán z domu v Říčanech, kde bydlí se svou ex Darinou. Ta se bála, že naplní svoje výhrůžky a napadne ji.

„To se skutečně stalo na konci listopadu, kdy si pozvala Darina Nová domů kamaráda, aby jí pomohl přidělat garnýže. Vtom do domu vletěl Josef Rychtář a muže pěstmi na hrudník a hlavu začal mlátit,“ svěřil Nedělnímu Blesku zdroj a vše doložil policejními výpověďmi, které má redakce k dispozici.

Po zásahu policie byl muž převezen do místní nemocnice. „Když ho prohlédli na chirurgii, nechali ho hned převézt do pražské vinohradské nemocnice, kde byl zjištěn proražený bubínek a následovala měsíční pracovní neschopnost,“ dodal zdroj z jejich okolí.

„K žádným nesmyslům a lživým zprávám se nehodlám rozhodně vyjadřovat,“ reagoval na dotaz Nedělního Blesku podrážděně Rychtář.

„Mohu potvrdit, že policisté v Říčanech stále pracují na prověřování incidentu, ke kterému došlo 30. listopadu loňského roku mezi osmapadesátiletým a sedmačtyřicetiletým mužem. Policisté vyšetřují případ pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví,“ potvrdil Blesku policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

„V současné době čekáme na písemné vyhotovení znaleckých posudků z oboru soudního lékařství,“ dodal. V případě prokázání viny hrozí Rychtářovi za porušení podmínky šest měsíců až tři roky vězení.

Rychtář se pere často a rád. Podívejte se, jak se poprali se Zdeňkem Macurou!

Video
Video se připravuje ...

Den po smrti Bartošové: Macura a Rychtář se porvali, zasahovala i milenka! redakce Blesk.cz

Video: Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou aktu.cz

Fotogalerie
52 fotografií