Pohledná a koketní Šárka Vaňková pěveckou soutěž SuperStar sice nevyhrála, ale o fanoušky neměla nouzi. Do podvědomí diváků se dostala nejen díky svému zpěvu, ale také díky dětskému obličeji a roztomilosti.

Jejímu kouzlu propadl také kolega ze SuperStar Sámer Issa (31), který s ní přišel o panictví. Láska je ale brzy přešla a Vaňková se zamilovala do o několik let staršího Dana Hůlky (48). Po roce se ale rozešli kvůli odlišným názorům a představám.

Pak to chvíli „táhla“ s režisérem Filipem Renčem (51). Po velmi krátké době odjeli na dovolenou na Bali, kde se dokonce zasnoubili. Pak ale najednou přišel velmi rychlý rozchod.

Vaňková své štěstí později pokoušela při spolupráci se Zdeňkem Izerem (50), se kterým jezdila na zábavná představení. Ze světa showbyznysu se ale v posledních letech stáhla a dnes se věnuje zcela jiné profesi.

Přestěhovala se do Bratislavy a pracuje jako vizážistka. A tak není překvapením, že za poslední měsíce několikrát změnila i svůj vzhled. Obarvila se na černo, teď je z ní opět platinová blondýna.   

Šárka Vaňková o svém prvním partnerovi:

Video
Video se připravuje ...

Šárka Vaňková se svým partnerem slavila první výročí na "lesním" večírku Jan Jedlička

Fotogalerie
19 fotografií