Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Marie Doležalová: Doma máme Itálii, ale talíře ještě neházím

10. dubna 2017 | 06:00

Herečka a blogerka Marie Doležalová (30) se proslavila rolí v sitcomu Comeback nebo ve filmu Pusinky. Obdiv si ale získala hlavně vítězstvím v taneční soutěži StarDance, kde nejen zazářila, ale zároveň se do svého tanečního partnera Marka Zelinky (30) i zamilovala. Jak jim to klape dnes?

Když s přítelem žijete i pracujete, nemáte občas chuť ho přizabít?
Samozřejmě že se občas trochu porafeme, asi jako v každém vztahu. Ale naučili jsme se spolu fungovat už během StarDance, kdy jsme spolu vlastně ještě ani nebyli. Vždycky na sebe chvilku řveme, problém rychle vyřešíme a jde se dál. Takhle jsem problémy nikdy neřešila a ve výsledku je mi to příjemný. Když jsme soutěžili, věděli jsme, že musíme všechna úskalí vyřešit rychle, a zvykli jsme si proto na velkou otevřenost. Myslím, že zdravá komunikace problémy nejen řeší, ale vlastně jim i předchází.

Takže teď už dokážete zařvat, když vás něco štve?
U nás se to střídá. Většinu času máme slunečno a opravdu pohodu. A když dojde na nějaký problém, tak ale emoce pořádně lítají. Na deset minut máme Itálii, ale pak se to většinou rychle zklidní. Jo, a talíři zatím neházím.

Video se připravuje ...
Marie Doležalová o módě první republiky • VIDEO: Adam Balažovič

Necháváte se vztahy formovat?
Ve vztahu se ti dva navzájem vždy ovlivňují. Já jsem to měla bohužel vždycky tak, že podle toho, s kým jsem byla, taková jsem trochu byla i já. Takže teď jsem komunikativní, protože Marek je komunikativní, a jsem za to vděčná.

Byla to láska na první pohled nebo se váš vztah během soutěže postupně rozvíjel?
Těžko říct, s Markem jsme si o tom povídali a zjišťovali jsme, jak to přesně vznikalo. Ten moment si uvědomuju, ale je těžko popsatelný. Shodli jsme se, že kdybychom nebyli spolu v soutěži a netančili jako pár, asi bychom spolu nikdy nebyli. Teprve intenzivní prací jsme zjistili, co máme všechno společného a jak nám to spolu funguje. Rozhodně jsem si na něj od začátku nemyslela jako na partnera, ale zároveň jsem mu věřila umělecky a věděla jsem, že jako lidi jsme si opravdu sedli.

Video se připravuje ...
Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo • VIDEO: Tereza Kovářová

V tu dobu jste ale byla ještě zadaná…
Přesně tak, proto jsem si to taky dlouho nechtěla přiznat. Nejtěžší pro mě bylo sama sobě si připustit, že je tam něco víc. Hrozně jsem se toho bála, protože jsem nechtěla ublížit svému tehdejšímu příteli. Ale byla to velká láska, a jakmile jsem si ji připustila, musela jsem svůj bývalý vztah ukončit.

 

Celý rozhovor s Marií Doležalovou si můžete přečíst v novém čísle tištěného Blesku pro ženy.


Autor: nat
Video se připravuje ...