Je libo ateliér o velikosti 82 čtverečních metrů v Braníku, sháníte skromnější podnájem v bytě 1+1 v Nuslích, nebo potřebujete na území Prahy 4 sehnat pro své podnikání nebytové prostory?

Také takovou poptávku dokáže pokrýt nová stránka „Reality Prahy 4“ na Facebooku. Zájemci tu mají možnost přehledně prozkoumat všechny nabízené prostory, a to včetně fotografií a podrobnějších informací.

„Od jara letošního roku jsme spustili novou facebookovou stránku, kde jsou zveřejňovány pronájmy nebo prodeje bytů, nebytových prostor, nebytových objektů, pozemků, garáží, reklamních ploch, případně movitých věcí. Věřím, že novým kanálem přilákáme víc zájemců, a tedy potencionálních pronajímatelů či kupců,“ uvedl zástupce starosty Prahy 4 pro majetek Lukáš Zicha (STAN – Tučňák).

Kromě klasické inzerce poskytuje tato platforma možnost ihned o nabízených prostorách diskutovat, a získat tak například názory dalších lidí, kteří mohou mít zkušenost s danou lokalitou, kde se inzerovaný objekt nachází.

V Praze 4 mají i další novinku – lide rozdávají mobilní popelníčky. Díky nim už nemusíte házet nedopalky na ulici. Na to, jak popelníčky fungují, se podívejte v tomto díle Selfie z Prahy:

Video
Video se připravuje ...

Nejdivnější lidé v Praze, ze kterých jsou hvězdy internetu! A z reportéra se stal popelář! Matěj Smlsal, David Vaníček