Sabině muž s přezdívkou Ozzy (21) rozbil kladivem obličej tak, že nebyla k poznání. Její bezvládné tělo nalezl v domě její přítel Jan V. (40), který se právě vrátil z dovolené v Turecku. Svou milou nemohl nejdřív ani poznat. Natolik ji Ozzy zmasakroval.

„Jen vám všem chci dát vědět, že už našli vraha. Byl to člověk, o kterém bych ani náhodou nepomyslel, že by to udělal,“ šokoval odhalením vraha sociální síť bratr zavražděné Robin.

„Na pravou míru chci uvést dezinformace, které se okolo smrti naší Sabiny objevily v jistých médiích. Naše Sabina těhotná nebyla. V sobotu 8. března by oslavovala 26. narozeniny,“ řekla Blesku její matka.

Vrah se prý k ohavnému zločinu přiznal. O tom, že kriminalisté vraha vypátrali, se dozvěděla rodina den před posledním rozloučením se Sabinou. Obřad proběhne ve čtvrtek 6. dubna v 11 hodin v kostele Svatého Ducha v Ostravě-Zábřehu.

Informaci o zadržení údajného pachatele Blesku potvrdila policistka Gabriela Holčáková: „Podezřelou osobu jsme omezili na osobní svobodě. V tuto chvíli moravskoslezští kriminalisté pokračují v obligatorních úkonech trestního řízení. Detailnější informace ke zvlášť závažnému zločinu vraždy budou s největší pravděpodobností poskytnuty v příštích dnech.

Za podobně brutální vraždu dostal Kevin Dahlgren doživotí - v Brně-Ivanovicích zavraždil 4 své vzdálené příbuzné.

Video
Video se připravuje ...

Kevin Dahlgren odchází po vynesení doživotí ze soudní síně. Foto Blesk - Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
15 fotografií