Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Náklaďák přejel v Jihlavě chodce (†63) a ujel: Policie řidiče dopadla

Autor: ČTK ljš, čad - 
5. dubna 2017
08:35

V Jihlavě v Žižkově ulici nepřežil ve středu ráno chodec srážku s automobilem. V souvislosti s nehodou pátrali policisté po nákladním vozidle, které pravděpodobně chodce srazilo a z místa odjelo. Jeho řidiče se podařilo dopadnout v okresu Beroun.

Policisté přijali oznámení o nehodě na lince tísňového volání 158 krátce před 05:30. Nehoda se stala poblíž čerpací stanice ONO. „Došlo zde ke střetu pravděpodobně nákladního vozidla a chodce. Následky střetu jsou fatální, chodec na místě zemřel,“ uvedla mluvčí. Vozovka byla podle ní v místě nehody zcela neprůjezdná.

Policisté pátrali po nákladním vozidle, které pravděpodobně chodce srazilo a z místa odjelo. „Nákladní auto se světlou plachtou projíždělo místem, kde byl chodec sražen zhruba v 05:20. Jelo po silnici II/602 ve směru jízdy od Jihlavy a poté odbočilo vpravo na přivaděč směrem k jihlavskému tunelu,“ uvedla mluvčí.

Chodce bezprostředně po střetu s nákladním vozidlem přejel ještě linkový autobus a několik dalších vozů. Zesnulý muž přecházel vozovku v místě, kde nebyl přechod. Policie nyní vyslechne řidiče, aby zjistila více.

alfasamec ( 5. dubna 2017 11:10 )

Náklaďák přejel, policie po něm pátrá... Až ho policie vypátrá, za trest ho nechá sešrotovat... ---------------------------------------------------------------- Nevím, ale já bych spíše pátral po řidiči toho náklaďáku...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání