Sama Lucie Bílá je nyní šťastně zamilovaná do svého kolouška Radka Filippiho, a tak štěstí přeje i ostatním. Proto ji zasáhla manželská krize mezi jejím bývalým mužem Václavem Noidem Bártou a jeho ženou Gábinou Dvořákovou.

„Držím oběma palce, protože jsou opravdu krásný pár. A je fakt, že jestli někdo zná Vaška, tak jsem to já a ta situace pro něj musí být opravdu těžká, ale stejně i pro Gábinku. Oba dva jsou moc fajn a moc je mi líto, co se děje. Ale to se prostě někdy ve vztahu stane,“ rozpovídala se Bílá v Top Staru.

Video
Video se připravuje ...

Bílá promluvila o Noidově rozchodu! Na čí stranu se přiklonila? FTV Prima

Podle ní by si manželé měli vyřešit svoje problémy hlavně kvůli malé dceři. „Držím jim palce. Hlavně Venda tu Terezku tak miluje a tak kvůli ní změnil svůj život, že myslím, že by to bolelo nejen je, ale i celé okolí, které je mělo rádo jako pár. Ale to bude dobrý, všechno dobře dopadne!“ řekla nadneseně zpěvačka, která by ráda věřila v zázraky.

U Bártů se ale zatím na lepší časy neblýská. Gábina si za Noida našla náhradu, plastického chirurga Patrika Paulise (46), u nějž občas pobývá a s manželem se nyní „handrkuje“ s předáváním jejich dcery Terezky.  

Noid také pro Top Star promluvil o novém příteli Lucie Bílé Radkovi. „Jsem z něj nadšený. Je to stejná krevní skupina a těším se, až spolu zajdeme zacvičit,“ řekl.

Jak Gábina svého nového partnera představila na veřejnosti?

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Noidova Gábinka: Milence už přivedla do společnosti! Představila ho Blesku! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
41 fotografií