Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

V lese u Rotavy našli ubodaného muže: Vrah zabíjel ze žárlivosti

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK ljš - 
3. dubna 2017
13:40

Karlovarští kriminalisté o víkendu začali řešit vraždu šedesátiletého muže, kterého našel jeho příbuzný v lese u Rotavy na Sokolovsku už bez známek života. Na těle měl několik bodných ran. Během pár hodin se policistům podařilo zadržet podezřelého jednašedesátiletého muže, který se k činu přiznal. 

„Důvodem útoku byly osobní vztahy mezi nimi. Na poškozeného muže měl zaútočit a způsobit mu bodná zranění, kterým podlehl,“ uvedla Böhmová.

Policejnímu psovodovi se v lese podařilo najít i vražednou zbraň. Muže začali policisté stíhat pro vraždu, hrozí mu 12 až 20 let vězení. Podle deníku Právo zabíjel ze žárlivosti.

Pokus o vraždu

Další násilný čin řešili kriminalisté v sobotu v Karlových Varech. Ve společných prostorách bytového domu pobodal po hádce dvaatřicetiletý muž druhého, o deset let staršího muže.

„Způsobil mu tak zranění bezprostředně ohrožující jeho život. Bez včasné lékařské pomoci by poškozený zemřel. Podezřelý byl ještě téhož dne zadržen a o den později proti němu kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu,“ doplnila Böhmová. V případě odsouzení hrozí podezřelému deset až 18 let vězení. U obou stíhaných bude soud rozhodovat o vzetí do vazby.

K brutální vraždě došlo minulý týden také v Ostravě. Někdo tam v rodinném domě ubil šestadvacetiletou Sabinu. Podívejte se na video:

leziciaspici ( 3. dubna 2017 14:27 )

Těch sebevražd nožem nějak pribejvá,několikrat si propichnou srdce,a núž položi treba i do druhe mistnosti ,vrati se zpatky a teprve zemřou. Maji ti polivcajti jednoduché,tak procjim neustale cpou penize.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání