Bárta se zdá být rozpadem manželství vskutku zničený. I proto se snaží brát Gábininy útoky s nadhledem. Jenže rozhodně si prý nenechá všechno líbit. „Z toho, co Gábina rozesílá po médiích, jsem smutný. Asi to bude opravdu konec," poznamenal rocker sklesle.

„Každý nevěrník hledá důvody, proč rozbil rodinu. Na jednu stranu ze mě dělá ochlastu a feťáka, na druhou stranu chce, abych jí živil a dal jí svou kreditní kartu," obviňuje Noid manželku.

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Noidova Gábinka: Milence už přivedla do společnosti! Představila ho Blesku! David Turek, Jan Jedlička

„Kdo ví, v jakém jsem zápřahu, musí se těm jejím výpadům smát. Zejména poté, co na ni praskla nevěra, kterou nazývá oporou,“ dodal pro Blesk Noid ke vztahu Gábiny s plastickým chirurgem Patrikem Paulisem (46). Ten modelce nejen vylepšil poprsí, ale v poslední době jí navíc všude doprovází. „Jestli jsem následně potkala někoho, kdo mi je teď oporou, nebyla příčina rozpadu našeho manželství, jak se to snaží Václav prezentovat," hájí se Dvořáková.

VIDEO: Jak Noida sebral krach manželství? Zhubnul o 8 kio!

Video
Video se připravuje ...

Opuštěný Noid šokuje vzhledem: Zhubl 8 kilo? Stres z rozvodu? David Turek

Ta mimo jiné prohlásila, že ji její manžel vyhodil z domu, když měl kocovinu. Jak to ovšem probíhalo podle Noida? „Byla jedna hádka, velká, týkala se chování mé manželky. Odstěhovala se. Ovšem klíče si nechala, auto, co jsem jí koupil, také. Do domu má stále přístup," popisuje Vašek.

„Psal jsem jí, že kvůli malé by se tam měla nastěhovat zpátky. Jenže ona považuje dceru za svůj majetek. Moje žena si neuvědomuje, že ji lidé díky mně na ulici poznávají. Takže když spala u rodičů svého milence, našel se dobrák, který mi to napsal,“ vysvětlil zpěvák, kterému se nyní sype už druhé manželství, Poprvé byl ženatý s Lucií Bílou (50).

VIDEO: Jak Gábina oznámila rozvod s Noidem?

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábinka oznámila rozvod: Manželovi poslala vzkaz po Facebooku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
81 fotografií