„Sedla jsem si tady na lavici, rozhlídla jsem se a hned jsem věděla, že do Ostravy se už nevrátím,“ řekla zpěvačka Věra Špinarová Top Star magazínu v reportáži, která ukazovala její vysněné bydlení.

Domek na vesnici kousek od Ostravy byl jejím milovaným místem. Na zahradě měla zpěvačka bazén a vířivku. Tam také velmi ráda relaxovala a dívala se, jak kvete její zahrada, o kterou se však odmítala starat. Na to prý měla kamarádku. „Že bych já něco pěstovala, to opravdu ne,“ smála se žena, která také zbožňovala své dva psy, bez kterých si neuměla představit život.

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům! FTV Prima

Zpěvačka zemřela v neděli v motolské nemocnici poté, co ji vrtulník dopravil z Čáslavi. Tam se jí na koncertě udělalo špatně. Po dvou odzpívaných písních musela zpěvačka odejít do zákulisí, kde se jí zastavilo srdce. 

Video
Video se připravuje ...

Syn Špinarové Adam: Po smrti mámy mám v hlavě guláš… FTV Prima

„Poslední slova, která jsme si řekli, jsou hrozná. Řekla: Je po mně,“ uvedl v Top Staru syn zpěvačky Adam Pavlík„Jezdil jsem za ní z Ostravy do Motola každé ráno a z Motola se zase vracel domů. Chystal jsem se za ní zase v pondělí, v neděli v osm večer nám ale umřela. Už jsem to nestihl,“ řekl pro Blesk.cz. „Občas jsem Adamovi musela říct, ať se vzpamatuje, že jsem jeho maminka,“ uvedla Špinarová pro Top Star magazín, avšak s tím, že je Adam to nejlepší, co ji v životě potkalo a že je úžasný.

Fotogalerie: Zemřela legendární zpěvačka Věra Špinarová
43 fotografií

Fotogalerie
53 fotografií