Už před rokem měla velké problémy po koncertním turné s Petrou Janů (64). Zkolabovala kvůli celkovému vyčerpání organismu. A že to nebyla jen nějaká chvilková nevolnost, dokazuje fakt, že strávila dva měsíce v nemocnici! „Jen jsem prostě nevyležela nějakou těžší chřipku, virózu…,“ bagatelizovala vše.

Video
Video se připravuje ...

Věra Špinarová (†65): Pár dní před smrtí natáčela Top Star! Co řekla o Heidi Janků? FTV Prima

Chtěla zpívat dál. Do května chtěla se synovou kapelou stihnout po republice dvacet vystoupení, od října pak plánovala rozjet velké turné s Heidi Janků. Opět nálož jako blázen.

A Špinarovou nezastavil ani další kolaps, který prodělala před čtrnácti dny na vystoupení v Karlových Varech. „Tam se jí udělalo špatně kvůli tomu, že si zapomněla vzít prášky na tlak,“ prozrazuje Blesku promotér zpěvaččiných koncertů Michal Kindl.

„Po příjezdu záchranky a ošetření se ale znovu postavila na nohy a vrátila se na pódium. Odzpívala ještě dalších osm písniček a působila, že je v pořádku… Víte, ona Věrka milovala pódium. Nechtěla rušit žádné koncerty,“ říká zdrceně. A tak přišla minulou středu osudná cesta do Čáslavi…

Zemřela Věra Špinarová (†65): Naposledy si Blesku postěžovala, že žije bez lásky…

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Věra Špinarová (†65): Naposledy si Blesku postěžovala, že žije bez lásky… Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií