Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zvrat v pátrání: Míšu hledají na skládce u jejího bydliště!

Autor: ljš - 
27. března 2017
17:10

Zpátky do Ústí! Kriminalisté, kteří mají na starost pátrání po Míše Muzikářové (13), v sobotu prohledávali skládku odpadu, která se nachází jen pár kilometrů od bydliště holčičky.

Podle Mladé fronty Dnes, kterou na pátrání upozornil náhodný svědek, prohledávali kriminalisté se psem skládku v ústeckých Všebořicích od devíti ráno asi čtyři hodiny. „Policisté si nasadili roušky, vzali krumpáče a lopaty a začali i se psem skládku prohledávat. Že přišli hledat ztracenou holčičku, je jasné, protože si o tom povídali,“ řekl listu zdroj.

Na místě pracovalo asi 15 policistů v rouškách, kteří s lopatami a krumpáči prohledávali prostor o rozloze asi 20 x 20 metrů. Práci jim usnadňoval také bagr, který odpadky rozhraboval.

Podle svědka policisté na místě nic nenašli. „Pokud jsem dobře viděl, nic si neodváželi,“ řekl. Není jasné ani to, jaká stopa je na místo přivedla. Policie totiž odmítá jakékoli dílčí kroky komentovat. Dosud kriminalisté propátrali především rozsáhlý areál raketové základny u Kralovic na Plzeňsku. Nejprve jej procházeli policisté v rojnicích, později už jen specialista se psem.

Míša Muzikářová se pohřešuje od 11. ledna, kdy nepřišla do školy. Její matka Eva zmizení nahlásila téhož dne večer. Ze zmizení holčičky byl podezřelý matčin přítel Otakar S., který však spáchal sebevraždu. Ani jeho dopis na rozloučenou k nalezení děvčátka nevedl.

Klíčové zvraty, důkazy i hlavní podezřelí: Vše o Míše Muzikářové najdete ZDE››

sportak ( 31. března 2017 12:00 )

Někdo zase své ego, viď :/, taky jsi poznat

martina.k ( 28. března 2017 13:56 )

Dobry napad

sportak ( 28. března 2017 13:31 )

ženuškou když už , i bábinky jsou ženušky

monza ( 28. března 2017 13:29 )

Pokud je třináctiletá holka "holčičkou", tak je dvacetiletá žena "ženičkou"?

sabartnok ( 28. března 2017 13:18 )

možná by to chtělo vypsat odměnu s ochranou svědka pak by možná někdo vyměk

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání