Blesk je silou na vaší straně. Deník Blesk přináší vedle aktuálních zpráv z domova i ze světa také užitečné informace pro spotřebitele či právní rady, pomáhá čtenářům orientovat se ve složitém světě zákonů a nařízení.

Blesk je největší a nejprodávanější deník na českém trhu s největším vlivem na českou politiku a státní správu, pozitivně ovlivňuje chování institucí a jednotlivců. Blesk čtenářům ukazuje cestu ve složitém světě, přináší zábavu, informuje o světě českých i světových celebrit, přináší čerstvé a komplexní zprávy ze sportu.

Deník Blesk - Síla na vaší straně

Deník Blesk je autoritou pro čtenáře i aktéry příběhů, které přináší. Deník Blesk chrání zájmy svých čtenářů, brání jejich práva, je jejich zastáncem, ochráncem a rádcem. Deník Blesk je pro své čtenáře starším bratrem.

Deník Blesk si je vědom své síly, je vždy na straně svých čtenářů. Svou sílu nezneužívá, uplatňuje ji uvážlivě, vždy ve prospěch svých čtenářů.

Ombudsman Blesku - Právní poradna Deníku Blesk, která pomáhá konkrétním čtenářům a řeší konkrétní případy.

Spotřebitelské testy Blesku - Blesk hodnotí chuť, kvalitu a množství škodlivých látek v potravinách i nápojích. Srovnává také deklarované hodnoty na etiketách a skutečnost.

Blesk.cz - zprávy, celebrity, sport, zábava

Web Blesk.cz poskytuje aktuální informace ze světa celebrit, politiky, ekonomiky, sportu, krimi i počasí. Nejdůležitější zprávy i aktuální kauzy z České republiky i zahraničí. Regionální redakce zajišťují nejaktuálnější zpravodajství z Prahy, Brna, Plzně a OstravyBlesk.cz - Síla na vaší straně, to znamená informace a rozhovory k aktuálním tématům.

Blesk.cz - regionální zpravodajství

Celebrity a jejich soukromý i veřejný život

Zprávy z celého světa aktuálně přímo k vám

Předpověď počasí pro celou ČR

Kriminálka Blesk.cz

Domácí ekonomka

S prezidentem v Lánech - TV Blesk

Ptám se, pane premiére - TV Blesk