Dopodrobna popisoval své záliby v BDMS sexu, tvrdil, že trpí neustálou erekcí, a vyznával se ze své lásky ke starším ženám. To je jen část podivností, kterými na sebe Karel v Prostřenu stáhl pozornost diváků.

Video
Video se připravuje ...

Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? FTV Prima

Jednalo se sice o pěkně vypečený díl, kde vypadalo, že zapadne mezi alkoholika, playmate a studenta vařícího z popelnice, ale po záchvatu vzteku, který přišel, když ho alkoholik Pavel polil gulášem, již nebylo pochyb, že on je opravdovou zvrácenou hvězdou pořadu.

Teď se však postupně ukazuje, co všechno si Karel vymyslel a zahrál. On sám si však stále stojí za svým a nehodlá přiznat, že lhal. „Prima si mě v žádném případě jako herce nenajala. Jsem tam sám za sebe a ani nemám informaci o tom, že by kdokoli z účastníků byl najatým hercem televize Prima,“ tvrdí Karel.

Video
Video se připravuje ...

Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

„Televize, potažmo produkce, která pořad dodává, o mé poruše i o detailech s tím spojených věděla a já se rozhodl, že ukážu svůj život takový, jaký momentálně je,“ dodává.

Teď si dokonce i postěžoval, že mu ničí život. „Nepočítal jsem s takovým zájmem médií a moji práci to ovlivňuje dost. Nejsem tam moc v dobrém světle a kolegové na mě koukají skrz prsty. Je otázkou času, než o práci přijdu,“ prorokuje Karel.

Video
Video se připravuje ...

Středeční Prostřeno: Politá mikina! Komu guláš skončí na zádech? FTV Prima

Karel se díky pořadu stal svého druhu celebritou a dostává i dopisy od fanoušků. „Lidé mi píší slova podpory, ale i výhrůžky, což mě zaráží, ale je to jejich svědomí, ne moje. Nikdy bych si nedovolil člověku vyhrožovat za to, jaký je nebo jakou má poruchu,“ říká Karel.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Záchvat vzteku! Karel si demoluje byt! FTV Prima

Kvůli Karlovu chování v pořadu hrozí televizi Prima pokuta od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Karel se však necítí za celou situaci nijak zodpovědný. „Televize o všem věděla a svým střihem naopak situaci vyeskalovala. Jestli za pokutu někdo může, pak to jsou tvůrci,“ dodává Karel závěrem.

Video
Video se připravuje ...

Středeční Prostřeno: Karla vyhodí od stolu! Co udělal? FTV Prima

Fotogalerie
41 fotografií