„Ježíši Kriste, mám toho fakt plný brejle! Ve dveřích si ještě do mě rejpnul, kopnul si do mě, a to už jsem se rozčílil doběla,“ vytočil se ve čtvrtek ajťák Karel Ondrka (28) a v návalu vzteku rozbil televizi i nádobí.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Záchvat vzteku! Karel si demoluje byt! FTV Prima

S Pavlem Pavlouskem (26) na sebe »prskali« od pondělka. Ve středu ho věčně nacamraný podnikatel kvůli neustálým hádkám a také nekontrolovatelnému vulgárnímu nadávání, které Karel shazoval na Tourettův syndrom, dokonce vyhodil od stolu. Teď se ale ukazuje, že vše sehráli podle pečlivě vymyšleného scénáře. Že na spoluhráče a diváky ušili boudu.

Video
Video se připravuje ...

Středeční Prostřeno: Karla vyhodí od stolu! Co udělal? FTV Prima

Pavel je totiž podle zjištění Blesku spoluvlastníkem bytu v pražské Jungmannově ulici, kde se točil čtvrteční díl a kde má údajně žít Karel s rakví, urnami a slepicí Babišem! Ve stejném domě má podnikatel navíc trvalé bydliště a také sídlo firmy!

A tím to pořád nekončí! Údajný Karlův byt o rozloze 4+1 je za nemalé peníze nabízen k pronájmu hned několika pražskými realitními kancelářemi. Pronajmout si ho můžete za 34 900 korun měsíčně! Oba kamarádi si tak nejspíš vystřelili nejen z diváků a svých soupeřů, ale také z lidí se zdravotními potížemi, které Karel s největší pravděpodobností jen předstíral...

IT technik, který vystudoval filmovou školu v Písku a natočil několik studentských filmů, si před účastí v Prostřeno! dokonce vymazal ze sociální sítě snímky se svou manželkou. Brunetku Hanku si podle informací Blesku měl vzít v září 2015 a žije s ní ve spokojeném manželství. A rozhodně není ve věku babiček, z nichž má Karel, jak se snažil namluvit spolustolovníkům, permanentní erekci...

To, že by se Pavlousek s Ondrkou mohli znát již před natáčením, štáb pořadu údajně vůbec netušil. „Tato skutečnost nám není známá. Opravdu nemáme žádný mandát k tomu, abychom lustrovali jednotlivé účastníky. Pro nás jsou skutečně směrodatné údaje, které o sobě uvedou účastníci již ve fázi přihlášení,“ řekla Blesku mluvčí Jana Mrákotová.

VŠE O POŘADU PROSTŘENO! ČTĚTE ZDE>>


Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

Video
Video se připravuje ...

Páteční Prostřeno: Karel už je emočně vyčerpaný, hledá útěchu u Jany (62)! FTV Prima


Fotogalerie
39 fotografií