Údajná nevěra jeho těhotné manželky Agáty (31) a rozvod na spadnutí herce, moderátora a muzikanta očividně velmi trápí, a tak vyrazil do noci smutek řádně spláchnout.

Po přestavení FedererNadal, v němž v holešovické La Fabrice ztvárňuje španělského šampiona z 9 grandslamových turnajů, si to namířil do centra Prahy. Nejdřív se sešel s bývalým parťákem z kapely Nightwork Františkem Soukupem (33). Vypili spolu tři lahve vína a vykouřili několik doutníků.

Když ho Franta kolem druhé hodiny po půlnoci opustil, vydal se osamělý Prachař po okolních podnicích. A cesta to byla trnitá. Nohy už ho neposlouchaly a měl ji jak z praku. Skončil ráno ve čtyři a sotva se doklopýtal k autu. Hodnou chvíli čekal na odvoz vozu a řidiče navigoval podle zvuků. „Tady jsem. Bijí zvony, zapnu blikání,“ vysvětloval značně znavený do telefonu, kde ho najdou.

Video
Video se připravuje ...

Prachař zapíjel splín z krachujícího manželství: Opil se, že se sotva držel na nohou! Martin Hykl

Ještě než dojeli, přepadlo ho nutkání na malou. Neschopen kroku se ale vymočil na vlastní auto – našlápnuté BMW 530d xDrive za zhruba 1,5 milionu korun! Kdoví, na co si při tom myslel nebo co si mumlal pod vousy. Je dost možné, že i v tu chvíli měl před očima Agátu...

VIDEO: Jak probíhala svatba Jakuba s Agátou?

Video
Video se připravuje ...

Přísně utajovaná svatba Agáty a Jakuba Prachařových Jan Jedlička, Markéta Reinischová, foto: Souček, Machan, Pátek

Fotogalerie
107 fotografií