„Nemám dobré zprávy. Stav Věry Špinarové se zatím nezlepšil. Dobrou zprávou však je, že ani nedošlo k žádnému zhoršení,“ řekl TN.cz tiskový mluvčí zpěvačky Věry Špinarové René Kekely s tím, že všechny koncerty do konce roku 2017 se ruší.

„Bylo to strašné,“ popsal situaci Blesku jeden z diváků. Těšil se na své oblíbené hity, a místo toho se třásl strachy o život jejich interpretky. Věra stihla odzpívat jen dvě písničky. „Pak se jí udělalo zle, odešla do zákulisí a tam upadla do bezvědomí, všichni jsme se o ni báli,“ dodal přímý účastník kolapsu. Na hřišti v Čáslavi pak přistál vrtulník záchranné služby a transportoval zpěvačku do motolské nemocnice v Praze.

VIDEO: Podívejte se, jak Věra Špinarová slavila svoje narozeniny.

Video
Video se připravuje ...

Špinarová dnes slaví narozeniny: Naložím se do vířivky! Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Luděk Mazák

Oblíbená zpěvačka leží na jednotce intenzivní péče a její stav je velmi vážný. Mnoho energie jí však posílají přátelé a fanoušci. Její facebookový profil se totiž zaplavil vzkazy. „Mám vás velmi ráda a myslím na vás. Věřím, že se uzdravíte, napsala zpěvačce Elen. „Věrko, myslím na vás každý den. Zvládnete to, musíte,“ uvedla Věra. A podobných komentářů zpěvačka obdržela desítky.

Fotogalerie
35 fotografií