Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Během těhotenství porazila rakovinu: Po porodu dvojčátek matce (†30) selhalo srdce

Autor: lm - 
25. března 2017
06:42

Jamie Snider (†30) porazila během těhotenství rakovinu a přežila i císařský řez a hysterektomii. Pouhý den po porodu ale statečné bojovnici selhalo srdíčko. Její předčasně narozená dvojčátka jsou naštěstí v pořádku.

Jamie Snider (†30) z Kalifornie byla bojovnice každým coulem. Dvojnásobná maminka kvůli rakovině přišla o vaječník, o to větší bylo její překvapení, když zjistila, že je znovu těhotná. A to rovnou s dvojčátky! Bohužel se jí ale vrátila i zákeřná nemoc.

Těhotná žena prodělala intenzivní léčbu a smířila se s tím, že jí doktoři po porodu vezmou dělohu. V půlce března, kdy byla v 33. týdnu, Jamie přijela do nemocnice na císařský řez. "Zítřek bude skvělý den. Bůh se mnou byl celou tu dobu. Všechny vaše modlitby a projevy lásky mi také pomohli. Držte mi palce. V sedm jdu na císařský řez a pak hned na hysterektomii. Budu v pořádku," napsala den předtím na facebooku.

Bohužel tomu ale tak nebylo. Mamince den po porodu náhle selhalo srdce. Zůstaly po ní dvě dcerky Aubrey a Maddie a novorozená dvojčátka Camila a Nico. Předčasně narozená dvojčata jsou podle rodiny zdravá a v pořádku. Rodina založila na internetu sbírku, která jí má pomoci v tomto nelehkém období. Během čtyř dnů se v ní vybralo přes 50 tisíc dolarů (1,25 milionu korun).

Strach z rakoviny vaječníků dohnal hollywoodskou herečku Angelinu Jolie pod skalpel. Opravdu může operace ženám zachránit život? Více ve videu.

Video  Angelina spustila lavinu: Češky se víc zajímají o své vaječníky!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi