Zpěvačka měla zástavu srdce. Díky nepřímé srdeční masáži na chvilku naskočilo. Pak ale znovu odmítlo pracovat. Následovala další životně důležitá masáž, která podle informací Blesku trvala hodinu.

„Bylo to strašné,“ popsal situaci Blesku jeden z diváků. Těšil se na své oblíbené hity, a místo toho se třásl strachy o život jejich interpretky. Věra stihla odzpívat jen dvě písničky. „Pak se jí udělalo zle, odešla do zákulisí a tam upadla do bezvědomí, všichni jsme se o ni báli,“ dodal přímý účastník kolapsu. Na hřišti v Čáslavi pak přistál vrtulník záchranné služby a transportoval zpěvačku do motolské nemocnice v Praze.

Jediný syn a taky kapelník Adam Pavlík (42) vydal prohlášení, z něhož všechny Věřiny příznivce mrazí. „Maminka je momentálně v bezvědomí, ale věříme, že se ten stav zlepší. Prosíme všechny fanoušky, aby na ni mysleli a drželi jí palce. Opravdu to teď moc potřebuje,“ požádal.

Zpěvaččin manažer Michal Kindl smutně upozornil, že příštích 48 hodin bude kritických. „S Věrou jsem vystupoval osm let pomalu dva dny v týdnu. Je pro mne jako má rodina. Vím, že jí bývalo špatně, ale ona jeviště strašně miluje. Jako asi nic jiného na světě,“ prozradil včera Kindl. Všechny následující koncerty Věry Špinarové se ruší, vstupenky mohou lidé vracet tam, kde je koupili.

Jak se Věra Špinarová s Bleskem radovala z oslavy narozenin? Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Jak Špinarová slavila narozeniny v roce 2014: Naložím se do vířivky! Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Luděk Mazák

Fotogalerie
42 fotografií