Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Učitelka v Tymákově opařila dívku, záchranku ale nezavolala: Dítě pak museli operovat

Autor: ljš - 
23. března 2017
16:25

Byla to jen lžička čaje a na doktora to není! Tak prý učitelka Základní školy v Tymákově informovala jednu z maminek, že její dceru na chodbě opařila čajem. Dítě však nakonec skončilo v nemocnici a muselo podstoupit zákrok v narkóze.

Ke zranění holčičky došlo, když na chodbě náhle vrazila do učitelky nesoucí čaj. Podle televize Prima se opařila na uchu, rameni a na tváři, k lékaři ji ale ze školy neposlali, ani nezavolali záchranku. Učitelka matku děvčátka pouze informovala, že její dceru „opařila kávová lžička čaje a že to na doktora není“.

Ukázalo se ale, že situaci zřejmě podcenila. Holčičku totiž musela matka později odvézt do nemocnice, kde ji ošetřili pod narkózou. Strávila tam nakonec tři dny.

Omluvy se ale rodiče údajně nedočkali, naopak šokovali tvrzením, že chce škola jejich dceru dokonce potrestat. „Když manžel slyšel, že si za všechno může sama, že bude kázeňsky ve škole jakoby řešena, tak to nevydržel,“ řekla Primě matka děvčátka. Nakonec se tedy rodiče rozhodli podat na školu trestní oznámení a také stížnost na školní inspekci.

Ředitelka ZŠ Tymákov Zdeňka Sarauerová se k případu vyjádřit odmítla. „Jsme trestně stíhaní a nebudeme se k tomu vyjadřovat,“ uvedla pouze.

Podívejte se na reportáž FTV Prima:

Hhh44 ( 4. října 2018 14:15 )

 Ste normální?!🙄vy ste u toho nebyly nevíte jak to bylo!!!ta holka si za to může sama od kamarádem vím ze běžela ze třídy už po zvonění takže to není učitelky chyba!!!🤦‍♀️Má si dávat pozor😏jinak kdo by měl ty nezajmavy připomínky tak nebyla sem u toho ale spoluzacky jo🙃a těm věřím víc než nějakým pitomým moderátorům z televize!

1iveta ( 14. srpna 2017 22:06 )

Nebyla jste u toho, tak nenapadejte to dítě, že je parchant. I my jsme běhali po chodbách a dělali blbiny. Stát se to prostě může, ale učitelka měla nehodu ihned hlásit a zavolat záchranku. Je to laik a nemůže odhadnout, jak závažné popálení to je. Jakákoli popálenina může způsobit obrovské komplikace, šok, horečku, dehydrataci, selhání životně důležitých orgánů,smrt. Kdyby hned reagovala a nechala dítě odvést na ošetření, byla by bez potíží a rodiče by to také zkousli. Tak malá opařenina to nejspíš nebyla. Za komplikace může poděkovat jen své lhostejnosti.

taha ( 23. března 2017 17:31 )

Rozmazlený parchant běhá po chodbě a jako splašený a může za to učitelka, no opravdu ,Všechno naruby tu je !!!

prycsnima ( 23. března 2017 17:10 )

 To je fíča,ta učitelka.

stařec ( 23. března 2017 16:53 )

Takový hlupák tu dlouho nebyl!! Máš Ty ukončenou aspoň ZDŠ,POCHYBUJI !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání