V nové vilce v pražském Suchdole s pohodlným podlahovým topením, krbem a prosklenou ložnicí se nestačili ani zabydlet a už se jim v hlavě jistě rojí myšlenky, kdo se bude pakovat.

„Pozemek jsem si koupila před lety od jednoho podvodníka. Ale štěstí mi přálo, že jsem dlouho nemohla dostat stavební výměr, jinak by začal stavět můj bývalý přítel Mirek Dopita. Takhle se toho ujal pan Prachař,“ prohlásila před rokem Agáta. „Chtěla jsem dům ve stylu Provence, Jakub chtěl beton. Jako správná manželka jsem ustoupila,“ uvedla také.

V domě bydlí zhruba půl roku, jeho okolí ještě připomíná staveniště, zahrada se měla zvelebit až teď na jaře. A nyní se ten jejich sen má rozplynout?! Navíc ve chvíli, kdy je Agáta ve třetím měsíci těhotenství a nosí pod srdcem Jakubovo první dítě?!

VIDEO: Ještě v lednu Agáta vypadala spokojeně.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Syn mi přeje neúspěch! A co dostala od manžela k Vánocům? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Kdybychom náhodou měli druhé dítě, dá se pokoj předělit na dva,“ plánovala před rokem Agáta. Měla tím na mysli půdní pokoj syna Kryšpína (5), kterého má právě s Dopitou (35), ze země uprchlým hráčem amerického fotbalu.

Fotogalerie: Jak šel čas s Agátou Prachařovou
50 fotografií

Jak se věci vyvinou, se teprve uvidí. Jisté je, že Jakub, který obviňuje manželku z údajné nevěry, už se spojil s právníky. A Agáta se v pondělí s Kryšpínem odstěhovala k matce Veronice Žilkové (55).

Noc na středu ovšem trávila v domě, stejně jako Prachař, který pozdě večer přijel z divadla. Ráno odjížděli s odstupem jedné minuty, synek zjevně zůstal u babičky. Že by jednání o dělení majetku?

VIDEO: Manželé Prachařovi v době, kdy ještě byli spolu.

Video
Video se připravuje ...

Agáta a Jakub Prachařovi o třech letech v manželství! Rodina se rozroste! Blesk TV

Fotogalerie
85 fotografií