Ne vždy je život jenom o tom krásném a občas je jako na houpačce. Agáta Prachařová s manželem Jakubem to moc dobře znají. Po údajných vzájemných nevěrách totiž jejich vztah nejspíš dospěl ke konci. Budou se totiž rozvádět. 

Ale co teď? Život jde zkrátka dál. Agáta, která je ve třetím měsíci těhotenství a je maminkou syna Kryšpína, se dál musí otáčet a budovat své podnikání. Na sociálních sítích dál promuje oblečení a čepice, které prodává, a Jakub se místo stresování ve večerních hodinách uchýlil ke krbu a skleničce vína. „Hovno zle,“ napsal Jakub k fotografii ohně hořícího v krbu...

#hovno#zle#:))#

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar),Bře 20, 2017 v 12:45 PDT

Dvojice musela za dobu trvání manželství řešit mnoho různých peripetií. Agáta byla několikrát obviněna z toho, že Jakuba podvádí. Naposled prý zvažovala odchod od rodiny kvůli fotografovi Derecku Hardovi a Jakub měl prý románek s herečkou Kristýnou Leichtovou, na který mu Agáta měla přijít.

Avšak kdyby šlo jenom o rozvod, bylo by vše nejspíš mnohem jednodušší. Prachařová ale oznámila, že čeká miminko. Kvůli stresu, který ji zachvátil, když byla obviněna z údajné nevěry z fotografem, se však modelka zhroutila a těhotenství se stalo rizikovým. 

VIDEO: Podívejte se, jak to Agátě s Kubou slušelo v době, kdy byli ještě šťastní.

Video
Video se připravuje ...

Agáta a Jakub Prachařovi o třech letech v manželství! Rodina se rozroste! Blesk TV

Fotogalerie
67 fotografií