Výstřední pražská pětka, složená ze tří mladých mužů a dvou žen, se poprvé sejde v rodinném domě u Lindy, která je v osmém měsíci těhotenství. Za své někdejší dráždivé fotky se Linda nestydí, naopak se s nimi chlubí. První hostitelka má ráda starší muže. „Mám ráda, když mě muž někam dostane. Přijde mi správné být s o devatenáct let starším mužem,“ řekne Linda.

Video
Video se připravuje ...

Šokující Prostřeno! začne u těhotné playmate Lindy (31)! Ukáže fotky! FTV Prima

Už pondělí má dosti neobvyklý průběh. Žádné velké oťukávání; ajťák Karel se hned v úvodu večeře radši přizná k tomu, že trpí Tourettovým syndromem. Hosty překvapí a pobaví historkou, že se u něj rozvinul díky tomu, že ho kopl v ZOO pštros. Ostatní soutěžící, hlavně Pavel posilněný alkoholem z placatky, se budou mlátit smíchy.

Karel by prý rád představil ajťáky jako normální lidi, to se mu ale nepovede. Tourettův syndrom má totiž nepříjemné příznaky, těžko slučitelné s přijatelným chováním na veřejnosti. Karel má tik, nutkání vykřikovat vulgarismy, občas trpí permanentní erekcí a je trochu podivín. Na uchu nosí neustále sluchátko, které odkládá, jen když spí (v rakvi), nebo ho odhodí v nekontrolovaném návalu vzteku. Ale nepředbíhejme… Karel vaří až ve čtvrtek, ale už od počátku na sebe strhává pozornost.

Video
Video se připravuje ...

Pondělní Prostřeno: Podivín Karel trpí zvláštní nemocí! Nutí ho nadávat! FTV Prima

Chcete vědět, jak tento díl dopadne? Dívejte se v pondělí v 17:35 na televizi Prima.

Fotogalerie
6 fotografií