Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zabíjel otec? Zatkli vraha Gabriela (†1), který ho ubil kladivem! Jeho dvojčátko bojuje o život

Autor: shp - 
20. března 2017
12:48

Hon na Bidhyu Sagara Dase (33), který je podezřelý z toho, že v Londýně brutálně ubil k smrti teprve ročního Gabriela a jeho sestřičku-dvojče Marii těžce zranil, byl úspěšný. Muž, který je považován za otce obou dětí, byl zadržen policií a obviněn z vraždy miminka a z pokusu o vraždu jeho sourozence.

Bidhya Sagar Das byl zatčen několik hodin po brutálním kladivovém útoku na děti v londýnském bytě. Podezřelý skončil v poutech čtvrt hodiny po sedmé hodině. K vraždě děťátka přitom došlo asi o osm hodin dříve.

Policie byla do bytu přivolána kvůli hlášení o domácím násilí. Když strážci zákona dorazili na místo, ztuhla jim krev v žilách. Pohled na dětskou mrtvolku byl příliš i na zkušené policisty. Zatímco Gabriel po útoku zemřel, Maria stále bojuje o život.

I přes veškerou snahu lékařů Gabriel v nemocnici zemřel. Holčička zůstává nadále v kritickém stavu a stará se o ni tým expertů,“ řekl policejní šéf Dave Whellam. „V souvislosti s vraždou byl zadržen muž. Kdokoliv má k případu informace, ať se neprodleně ozve,“ vyzval veřejnost.

Podívejte se na repotáž o slovenské matce, která jedno dítě vyhodila z okna a druhé utýrala:

Video  Matka stvůra: Jedno dítě hodila z okna, druhé zřejmě utýrala  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání