Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Těhotnou dívku (†19) přejel vlak. Chtěla prorazit jako modelka fotkami z kolejí

Autor: bk - 
19. března 2017
12:05

Po dráze modelky toužila Američanka Fredzania Thompson už jako malá. A na dráze se jí vysněné povolání stalo osudným. Devatenáctiletou dívku přejel při focení na železničních kolejích vlak z protisměru. 

Fredzania byla studentkou vysoké školy a modeling byl jejím snem a radostí. „Chtěla se stát modelkou. Měla velký talent a krásný úsměv,“ řekl dívčin snoubenec webu Kbtx.com. Později pro TheEagle.com dodal, že dívka byla těhotná. Jestli zemřelo i nenarozené dítě, neupřesnil.

V pátek 10. března se Fredzania vydala na texaské železniční koleje, kde měly vzniknout první fotografie do jejího modelingového portfolia. Focení ale nepřežila.

Dívka byla uprostřed pózování, když si všimla, že po její koleji pojede vlak. Ustoupila proto na vedlejší kolej, kde už si ale nevšimla vlaku přijíždějícího z protisměru, který ji srazil. Mluvčí vlakové společnosti Union Pacific potvrdil, že strojvedoucí dívku viděl a začal troubit. Jenže na ubrzdění vlaku bylo už příliš pozdě.

Dívka zemřela jen tři dny před svými dvacátými narozeninami. Z jejího posledního focení zůstaly jen fotografie.

Muž zachránil seniorku těsně před přijíždějícím vlakem. Podívejte se na video:

Video  Muž zachránil stařenku těsně před přijíždějícím vlakem.  - Youtube
Video se připravuje ...

cosworth ( 10. července 2017 13:08 )

tak kdyz v americe vysoka tak teda nejaka high - u nas stredni. nekolikrat propadla a tehotna teda napenetrovana byla asi od vcerejsiho vecera dle figury

Zobrazit celou diskusi