Informaci Blesku potvrdily dva nezávislé zdroje z okolí rodiny samotného Jakuba. Agáta Prachařová má vypnutý telefon, její matku Veroniku Žilkovou (55) zpráva zastihla na lyžích. „To víte víc než já,“ reagovala herečka překvapeně s tím, že vztah své dcery a jejího manžela nebude komentovat.

Svou roli v manželství a jeho konci však podle jejího dalšího vyjádření sehrála i matka Prachaře Dana Batulková (59). „Jediné pozitivní na tom je, že se Agáta zbaví tchyně, která nectí listovní tajemství, nabourává se jí do Facebooku a informace předává médiím. Doufám, že si najde lepší tchyni, manžela si musí vybrat sama,“ dodala Žilková.

Z toho vyplývá, že se Batulková postarala o to, aby se jejímu synovi dostaly do ruky informace, které ho od těhotné Agáty odlákaly i poté, co si minulé přešlapy vzájemně odpustili.

Dosavadní manželé v posledních měsících prožívali bouřlivé období, kdy si vzájemně vytýkali údajné nevěry. Agáta Jakubovi měla přijít na románek s kolegyní ze seriálu Ohnivé kuře Kristýnou Leichtovou (31), do Agáty se zase poté zamiloval fotograf Dereck Hard, kvůli kterému prý naopak modelka v listopadu zvažovala odchod od rodiny.

Navíc do toho Agáta zjistila, že je těhotná a vyrojily se spekulace o tom, kdo je vlastně otcem jejího dítěte. „Teď jsem to opravdu v plánu neměla a ani nevím, že to existuje. Určitě to s manželem v plánu nemáme,“ svěřila se Prachařová týdeníku Sedmička. Sama si je otcovstvím Prachaře jistá, protože dítě prý bylo počato na usmířenou. Těhotenství je navíc kvůli stresu matky rizikové.

Ještě loni byla Agáta s manželem na MFF Karlovy Vary šťastná. Co řekla ve videu?

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v limuzíně Blesku: Rozpitvala manželství s Jakubem! Blesk TV

Fotogalerie
36 fotografií