Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Byli matkou a synem, teď jsou otcem a dcerou: Společně podstupují změnu pohlaví

Autor: bop - 
18. března 2017
20:12

Matka a syn, otec a dcera. A přece jenom dva lidé. Eric a Corey Maison jsou velmi zvláštní dvojice rodiče a potomka. Ona se narodila jako žena, on jako kluk, teď ale společně procházejí změnou pohlaví. A prý nemohou být šťastnější!

„Chtěla jsem, aby na mě byli rodiče pyšní, ale myslela jsem si, že bych se jim nelíbila,“ svěřila se Corey s pocity kolem přiznání své transsexuality rodičům pro New York Post. Eric Maison, který dříve býval Erikou, říká, že mu dodalo odvahy právě rozhodnutí jeho dcery, která se již v pouhých patnácti letech uchytila jako modelka.

Jako matka pěti dětí byl ve velmi složité situaci. Zápasil s různými emocemi, když se rozhodoval, zda podstoupit přeměnu, nakonec se ale rozhodl pro. „První pocit byla úleva, pak přišel úděs,“ říká Eric. „Strach o to, jaká bude moje budoucnost, strach, jak to vezme má rodina a mé děti, strach o to, jak bude vypadat zbytek mého života,“ přiznává nelehkou situaci.

Eric Maison už podstoupil mastektomii u obou prsů. Nevšednost americké rodiny zde ale nekončí. Eric plánuje zůstat se svým dosavadním manželem Lesem, který jeho přeměnu podporuje. „Zamiloval jsem se do osoby. Byla krásná jako žena, ale stejně krásná uvnitř. Dokud bude Eric šťastný s tím, jak vypadá, bude šťastný i s tím, co je v jeho hlavě," říká Les.

 Na otázku, jestli není něco, čeho někdejší Erica třeba lituje, odpovídá rozhodně: „Lituji jedině toho, že jsem nebyl dost vzdělaný o transsexualitě dříve, abych to mohl dříve i udělat."

Dívka, která toužila stát se chlapcem, se fotila po dobu tří let, co brala testosteron. Podívejte se, jakou změnou prošla!

Video  Dívka, která toužila stát se chlapcem, se fotila po dobou tří let co brala testosteron. Podívejte se, jakou změnou prošla!  - youtube.com
Video se připravuje ...

MILLLIS ( 19. března 2017 18:30 )

platilo prispevku od anka...

MILLLIS ( 19. března 2017 18:28 )

MILLLIS ( 19. března 2017 18:25 )

Jezis, "inteligent" zase dal svym myslenkam volny prubeh... jak jinak, nedopadlo to vubec dobre... Predpokladam, ze jedina "normalni" bytost v celem vesmiru jsi ty....

ollina ( 19. března 2017 07:00 )

Mnoho lidí už neví, jak by se zviditelnilo..........a každá zvrhlá úchylka má dneska zelenou......NWO jede na plné obrátky

deratizator ( 19. března 2017 00:45 )

no tvl, rodina uchyláků, to musí být fajn, mít tyhle transky za sousedy

Zobrazit celou diskusi