"Evička, moje spřízněná duše, moje druhé já, sestra, soulmate, parťák, manažer, náruč, ohňostroj emocí všeho druhu... Nekonečné rozhovory na vážná i úplně nezávažná témata, záchvaty smíchu, zážitky, radosti, starosti, slzy, ups and downs - všude byla se mnou. Šťastné narozeniny, Evinko moje milovaná. Tak moc mi chybíš," napsala zpěvačka Dara Rolins k fotce, na které je se svojí kamarádkou Evou Skallovou.

Ta onemocněla rakovinou na přelomu podzimu a zimy roku 2015 a téměř rok s ní bojovala. Začalo to bulkou v tříslech, rakovina se později rozšířila do bederní oblasti a nakonec se nádory objevily i na mozku. 

„Myslím, že se z toho vylížu. A že je ještě přede mnou dlouhá cesta. Bude velmi trnitá, velmi bolestivá. I kdybych to měla dožít s nějakou sra*kou v bedrech, tak to dobojuji. Zvesela. Ale jak dlouho? Nevím. Zbavím se toho úplně? Nevím,“ tvrdila Eva před smrtí.

A svým slovům dostála. Tmavovlasá kráska si nikdy nestěžovala a hlavně kvůli její dceři Charlotte a příteli Vaškovi se snažila svůj život vybojovat. Nakonec se jí to ale nepovedlo. Skallová zemřela v nemocnici se svým partnerem po boku.

Podívejte se, jak vypadal pohřeb Evy Skallové:

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Evy Skallové: Rolins s Rytmusem v slzách, zarmoucený Bouček a spol... Petr Soukup, David Turek

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb manažerky Dary Rolins: Poslechněte si smuteční řeč Brzobohaté! Blesk

Fotogalerie
64 fotografií