Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soud s krasobruslařkou Kovaříkovou odhalil: Rozvodová válka o 25 milionů!

Autor: Jiří Nováček - 
19. března 2017
05:00

Rozpad nejslavnějšího českého krasobruslařského i manželského páru Radka Kovaříková (42) – René Novotný (53) má další temné pozadí. Hlavní roli hraje zášť a majetek.

Pohledného hromotluka a o jedenáct let mladší drobnou dívku spojila zprvu velká láska. Vzali se 1. června 1996 a vytvořili světově úspěšný pár. Opravdu velké peníze vydělali jako mistři světa v Americe v profesionální lední revue, kde vystupovali pět let. Na sklonku kariéry se však už nemohli vystát.

„Ve chvíli, kdy jsem řekla, že s krasobruslením končím, šel do kytek i náš život. Najednou se vytratilo, co nás poutalo,“ svěřila se Kovaříková deníku Aha! už v roce 2011, tři roky poté, co opustila společnou domácnost ve vilce v Ochozu u Brna.

Soud je na její návrh rozvedl v roce 2010. Jenže bez majetkového vypořádání. To se táhlo dalších dlouhých a bolestných šest let! Spadá do nich i incident z prosince 2011, kdy Kovaříková vnikla protiprávně do vily, v níž už Novotný žil s novou partnerkou, nyní druhou manželkou. Za vydírání a porušování domovní svobody pak byla podmínečně odsouzena k trestu odnětí svobody na 27 měsíců (informovali jsme včera).

„René se nedokázal smířit s tím, že manželství zaniklo. Začal být agresivní a kladl do života překážky zejména majetkového rázu. Vystupoval majetnicky, chtěl rozhodovat, co si můžu z domu odvézt. Trestal mě, že jsem ho opustila,“ hájila se Kovaříková.

Teprve loni soud v Brně schválil jejich smír. Dohromady dělili majetek a finance v celkové hodnotě 25 milionů korun! Renému připadla vila s pozemkem a příslušenstvím a zůstatky na účtech, vše v hodnotě zhruba 19,1 milionu korun, za což měl Radku vyplatit částkou v celkové hodnotě 7,7 milionu. Oběma bývalým partnerům pak soud rovným dílem připsal pohledávku 6,3 milionu korun.

O co se soudili:

  1. vila v Ochozu u Brna           9 735 576 Kč
  2. zůstatky na účtech              9 441 076 Kč
  3. nevyplacená pohledávka    6 300 000 Kč
  4. CELKEM                             25 476 652 Kč


Krasobruslařka Kovaříková skončila u soudu! Takhle závodila se svým manželem

Vše o rozvodu Kovaříkové a Novotného naleznete: ZDE!

1_4_5 ( 19. března 2017 13:17 )

Už samo to, že ji po dobu 3 let neumožnil, aby si své osobní věci vyzvedla mluví samo o sobě. Každý chlap s kterým by se dalo rozumně mluvit by ji věci vydal. Pardál ji k tomu vlastně dohnal. Tady by spíš potřeboval on pár přes držku. Nezastávám se každé ženské, zlatokopek už vůbec ne, ale tady by se měl trestat někdo jiný a ne Radka.

kukuku ( 19. března 2017 13:05 )

Prý ji při tom bruslení i vyhazoval do vzduchu a ona musela sama padat na led.

sores ( 19. března 2017 13:00 )

Vždycky je vše o prachách, ty jsou vždy až na 1. místě! Udělala dobře že vnikla do domu když s ním nebyla domluva. Zákony a soudy jsou v Česku na velké h.o.v.n.o!!!!

kukuku ( 19. března 2017 12:46 )

Ale vím. Základní pravidlo je, že každá "zenstina" má pocit, jak jí bylo ublíženo a že ji obral i ten chlap, který odešel s holou p***.

1_4_5 ( 19. března 2017 12:19 )

Nechápu jak takový hovado může dělat starostu? Nebyl schopen vyřídit si osobní věci, jak může starostovat? Je to jeho mínus, jeho ostuda. Kdyby byl charakter byl by se s Radkou dohodl v klidu, ale néééé, to se mstí a nevydá ji ani její osobní věci, no tak ji vlastně k tomu činu dohnal. Spratek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání