Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Adoptujte nás všechny spolu, prosí 5 sourozenců. Každý z nich žije u jiných pěstounů

Autor: shp - 
17. března 2017
11:20

Tak moc touží potom, aby všichni vyrůstali spolu. Jsou to roztomilé a chytré děti, které si zaslouží domov. Sourozenci Bradley (11), Preston (10), Layla (8), Landon (6) a Olive (2) z amerického Kansasu žádají o to, aby je hodný pár adoptoval všechny, aby nikdo nepřišel o své sourozence. 

Děti prahnoucí po společné adopci totiž v současnosti žijí každý u jiných pěstounů a vídají se málo. To by chtěly děti změnit. Web The Kansas City Star proto rozjel rozsáhlou virální kampaň, díky níž by mohly děti najít nový společný domov.

Zájem o děti je velký. Stránky kansaské adopční nadace AdoptKSKids.org dokonce kvůli velkému přetížení zkolabovaly. Naděje, že děti opravdu najdou společný domov, jsou proto velké. Nic ale zatím není jisté. Jen to, že by si ho děti zasloužily.

Bradley je podle webu milovníkem hudby. „Je to stydlivé, tiché, zdvořilé, sladké a hodné dítě,“ hlásá o něm portál. Vyniká v matematice a vědeckých předmětech. Rád hraje fotbal. Preston je velmi energický a miluje zvířata. Rád chodí ven na ryby.

Je to malý průzkumník, který se rád toulá přírodou. Je také velkým fanouškem Pokémonů. Layla miluje tancování na hip hop. „Je hodná a starostlivá,“ chválí ji web. V dospělosti plánuje, že se bude starat o nemocné lidi a zraněná zvířata. Dívenka je společenská.

Ráda hraje baseball a volejbal. London je malým sportovcem. Rád běhá a často vyzývá starší bratry k závodům. Doufá, že v dospělosti se stane tělocvikářem. Nejmladší Olive je roztomilost sama. Ráda se tulí a mazlí. Snad budou tato zlatíčka opravdu vyrůstat spolu…

Podívejte se, jak dojemná adopce je:

Video  Dojemné přijetí adoptovaného miminka  - Banks Farris/Youtube
Video se připravuje ...

Simmie1994 ( 17. března 2017 21:10 )

Můžou to být sirotci.

Zobrazit celou diskusi