Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

V Řecku zadrželi dva Čechy kvůli drogám: Posílali zapáchající balíčky!

Rhodos
Rhodos  (Autor: Foto: Scom)
Autor: ČTK, lm - 
16. března 2017
20:38

Kvůli podezření z výroby a prodeje drog zadržela řecká policie na ostrově Rhodos dva Čechy, kteří tam dlouhodobě žijí. Podle televize Prima, která dnes na případ upozornila, jde o čtyřiačtyřicetiletého muže a osmatřicetiletou ženu. Zprávu potvrdilo české ministerstvo zahraničí, podle kterého byla dvojice obviněna z pěstování, držení a zasílání konopí a tabáku do zahraničí.

Zadržená Češka na sebe policii údajně upozornila tím, že z místní pošty opakovaně odesílala podivně zapáchající balíčky. Podle Primy zásilky putovaly do několika evropských států, ale například i do Austrálie.

„Podle našich informací došlo k zadržení české občanky při odesílání šesti balíků s konopím. V jejich společném bydlení byly následně nalezeny další desítky kilogramů konopí a tabáku,“ řekla televizi mluvčí českého ministerstva zahraničí Irena Valentová.

Zprávu o případu dostala Prima telefonicky přímo od zadrženého muže. Ten odmítá, že by s drogami měl něco společného. Oba zadržení Češi jsou teď ve vazbě.

borjar ( 17. března 2017 14:20 )

Ministr dopravy Ťok za Babišovce je trochu ťoknutý . Místo oprav silnic , neustále brojí proti řidičům . Už zase nakupuje radary pro úsekové měření . Po okreskách se nedá jezdit , to ho nezajímá . ANO !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání