Jeho nová přítelkyně je podobný typ jako zpěvačka, která svůj život ukončila skokem pod vlak 29. dubna 2014. Blondýnka, drobnější postavy, vlasy na ramena, patka spadlá do čela…

„Od toho neštěstí na Ivetku neustále myslím. Žiju stylem, že nikam nechodím. Pro nákupy si posílám svého syna Honzu, jedu na hřbitov, jedu ke kamarádovi…“ vyprávěl Rychtář Blesku ještě před časem. Ale teď je všechno jinak.

VŠE O SEBEVRAŽDĚ IVETY BARTOŠOVÉ ZDE>>

Je znovu zamilovaný! Na tom by nebylo nic špatného, ovšem zarážející je velká podoba Josefovy nové lásky se zesnulou Ivetou Bartošovou (†48). Na některých fotkách se Ivetě neskutečně podobá, navíc se prý jmenuje Ivana jako zpěvaččina sestra-dvojče.

Fotogalerie: Jak Bartošová utíkala z Česka
33 fotografií

Podle psychologa ovšem nejde o nic výjimečného. „To, že si muži nebo ženy vybírají stále stejné typy partnerů, je dáno stereotypem v jednání a vnímání. Daleko pregnantnější to je v případě, když říkají, že takového člověka už nechtějí vidět, a je téměř jisté, že ta nebo ten další bude stejného charakteru. Je to velice častý jev a není to nic překvapivého,“ vysvětlil Blesku MUDr. Jan Cimický (69).

Takhle se Rychtář zhroutil rok po sebevraždě Ivety:

KDO JE RYCHTÁŘOVA NOVÁ PŘÍTELKYNĚ A ČÍM SE ŽIVÍ? ČTĚTE V DNEŠNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU!

Fotogalerie
138 fotografií