Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Který den v týdnu jste se narodili? Pondělníci jsou empatičtí, sobotníci přísní

/
  • Který den v týdnu jste se narodili?
    Který den v týdnu jste se narodili? (profimedia.cz)
    16. března 2017 ● 08:00

    Povahu člověka ovlivňuje nejen datum a hodina narození, ale také den v týdnu. Který den jste se narodili vy? Jste veselí zrozenci neděle, nebo máte výřečnost Martovy středy?

  • 1.

    Pondělí – Měsíc


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pondělí vládne měsíc a pondělníci jsou empatičtí, starostliví a oplývají fantazií. Kladou si velké cíle, jsou ambiciózní a příjemně vystupují. Podléhají však snadno iluzím a tlakům okolí. Bývají melancholičtí, nestálí a náladoví.

  • 2.

    Úterý – Mars


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úterní Marťani jsou odvážní, energičtí a horkokrevní. Dokážou se ke všemu postavit čelem. Mají smysl pro spravedlnost a umí se zastat druhých. Jsou svobodomyslní, netrpěliví, neklidní a pořád ve spěchu.

  • 3.

    Středa – Merkur


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Středečníci jsou díky Merkuru obdaření komunikativností a výřečností. Neustále všechno analyzují, organizují a mají obchodnické vlohy. Jsou veselí, bystří a pohotoví. Mívají tendenci vymlouvat se, kritizovat ostatní a porušovat pravidla.

  • 4.

    Čtvrtek – Jupiter


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jupiterským čtvrtečníkům ukazuje cestu planeta symbolizující štěstí. Bývají veselí, přátelští a společenští, občas i extravagantní. Mají smysl pro spravedlnost, jsou čestní, štědří a velkorysí. Umí být domýšliví, malicherní, prostořecí a pokrytečtí.

  • 5.

    Pátek – Venuše


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Páteční Venušané jsou inteligentní, společenští, laskaví a soucitní. Často mívají umělecké sklony. Umí být diplomatičtí a pokorní, ale občas bývají i marniví, ješitní a nepořádní. Někdy jsou nerozhodní a inklinují k nicnedělání.

  • 6.

    Sobota – Saturn


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Sobotníky vede Saturn  přísně. Jsou přemýšliví, trpěliví, vytrvalí a pesimističtí. Nemají nic zadarmo a déle si zvykají na novoty. Mají smysl pro pořádek, důslednost a preciznost. Bývají šetrní, podezřívaví a tvrdohlaví.

  • 7.

    Neděle – Slunce


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nedělníkům svítí na cestu Slunce a tak jsou optimističtí, inteligentní, kreativní a energičtí. Mají vůdčí schopnosti. Bývají sebevědomí, odvážní, upřímní a čestní. Občas zapomínají zvolnit tempo. Mívají sklony k povýšenosti, hrdosti a egoismu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz