„Nějaké finanční problémy tam byly…“ přiznala Blesku trošku neochotně Radkova bývalá snoubenka Veronika s tím, že tohle si mezi sebou vyřešili. Podle zjištění Blesku ale situace byla natolik vážná, že věřitelé mladému Ostravanovi dokonce vyhrožovali!

„Ať sám řekne, jak svou tehdejší přítelkyni využil. Vzala si v bance úvěr, aby splatila jeho dluhy, které si nasekal u lichvářů. A chyběl opravdu kousek, aby mu zlámali hnáty!“ popisuje náš zdroj informace ze života nynějšího ochránce Slavice.

„Ten člověk byl, je a bude velký problém i pro paní Bílou,“ dodává náš zdroj. Zpěvačka ale svého »anděla plného testosteronu«, jak nového milence nazvala, brání. Dokonce mu dala i práci.

„Radek byl nejdřív mým road managerem. Potřebovala jsem někoho do týmu, kdo se bude o mne starat na cestách. Nebyla jiná možnost než najít dalšího spolehlivého a důvěryhodného člověka. Radek vzbuzuje v lidech respekt, a to je to, co vedle sebe v práci potřebuji,“ řekla zpěvačka pro FTV Prima.

Na dotazy Blesku přitom zásadně nereaguje. Podle zdroje Blesku se ale bývalý fitness trenér do práce nikdy nehrnul. „Spíš si pořád stěžoval, jak nemůže z toho či onoho důvodu pracovat. Proto seknul i s tím trénováním ve fitness.“

V poslední době se živil především jako řidič pražské primátorky Krnáčové, ani to ho ovšem nebavilo… Lucii tohle všechno zřejmě nevadí, anebo to skrze své růžové brýle nechce vidět. „On ví, co ženy chtějí slyšet, takže si je snadno podmaní,“ řekla už včera Blesku Radkova »ex«.

Když pověsil na hřebík práci fitness trenéra, pracoval jako řidič na Magistrátu hlavního města. Mezitím už ale kroužil kolem Lucie Bílé. Stýkal se s ní už v době, kdy byl zasnoubený s jinou! Doma tvrdil, že dělá ochranku na koncertě, přitom ale vykonával zcela jinou činnost…

Video
Video se připravuje ...

Bílá s Makovičkou se potáceli opilí domů. Pavel Machan, Marek Pátek

Fotogalerie
59 fotografií