Podle centrální evidence exekucí Kokta dluží 175 000 korun. „To je pravda. Příběh je takový, že jsem se dostal do druhotné platební neschopnosti kvůli tomu, že mi lidi dluží kolem třiceti milionů. Kvůli tomu jsem se dostal do problémů,“ řekl Blesku Kokta a přiznal i návštěvu exekutorů.

„Byli tu a dohodli jsme se na splátkách,“ svěřil se. K zoufalé finanční situaci se ale staví čelem. „Nemám co tajit. To se prostě stane. Musím bojovat,“ je Pepa rozhodnutý. Hodně očekává od podnikatelských aktivit. „Měl jsem takový internetový projekt. Investor ale zkrachoval koncem listopadu. A od té doby hledám dalšího," dodal Kokta.

A protože problémy nechodí nikdy po jednom, přidala se k tomu ještě vážná nemoc v rodině. „Jsem teď na recepci firmy místo Ornellina dědečka, který onemocněl. Má oboustranný zápal plic a leží na JIP v Motole, takže jsem musel za něj zaskočit,“ říká Josef, který si stále více váží své ženy.

Fotogalerie: Ornella Koktová: Ani jako vdaná paní…
65 fotografií

Život se umí někdy obrátit o 180 stupňů a Kokta je toho důkazem. A proto se chce se svým příběhem podělit. „Jsem marketér, dělám reklamu. Jsem teď ve finančních problémech a nejkomičtější na tom je, že jsem před lety prodal firmu světovému mediálnímu magnátovi Rupertu Murdochovi. Teď o tom taky píšu knihu,“ rozkryl Pepa Kokta své plány. „A kdy vyjde? Až na tom budu líp. Aby tam byl nějaký šťastný konec,“ věří.

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová: Bála jsem se, že Pepa umře! 6 operací v jednom týdnu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií