Radek se oženil hned se svou první velkou láskou – Zuzanou Filipi. Chodili spolu pět let, než se vzali. Jenže manželství dlouho nevydrželo. Po dvou letech místo založení společné rodiny následoval rychlý rozvod.

Současný přítel Lucie Bílé se ovšem tehdy nezachoval jako správný chlap. Ve společném bytě v Praze zůstal bydlet sám, zatímco exmanželku nechal na holičkách. Musela se vystěhovat a dnes žije v podnájmu.

Právě od Zuzany si fitness trenér a někdejší šofér pražské primátorky Adriany Krnáčové (56) «vypůjčil její příjmení». Dodnes se jako Filipi představuje, ačkoliv se původně jmenuje Fejerčák. Jméno si před časem změnil úředně. Jenže proč?

Podle zjištění Blesku ho ke změně příjmení vedly osobní důvody. „Měl velké neshody a rozkoly s biologickým otcem,“ prozradil Blesku nejmenovaný zdroj z Radkova okolí.

Fotogalerie: Lucie Bílá zrušila megakoncerty
32 fotografií

Těžko říct, zda o změně jména a svých důvodech řekl hned zpočátku i své současné lásce. Ta se k tomuto tématu nejprve vůbec nevyjádřila, nakonec ale v rozhovoru pro Top Star řekla: „Radek mluvit nechce a nebude. Ke změně jména měl své osobní důvody. Je to rovný a čestný chlap a nechtěl by zveřejněním důvodů někomu ublížit.“

Otázkou je, zda Radek neublíží samotné Bílé. Kostlivců v jeho skříni totiž stále přibývá. Kromě rozvodu se na něj totiž provalilo i zrušené zasnoubení. S Veronikou (29) žil prý ve společné domácnosti a dokonce ji i požádal o ruku. Nakonec ale dívce zlomil srdce a opustil ji kvůli o generaci starší Slavici.

„Nemůžu mluvit za něj, ale jestliže už v roce 2015 k něčemu přemlouval paní Bílou, tak pak nechápu, proč mi říkal, že mě miluje, a proč mě žádal o ruku!“ nechápe Veronika.

Možná bude mít ale Lucie pochopení, sama má za sebou řadu vztahů. Byla dvakrát vdaná, má syna Filipa (21) a její poslední vážná známost s Petrem Makovičkou (40) trvala několik let. Podívejte se na video z doby, kdy byla zpěvačka ještě do provozního pražské kavárny zamilovaná až po uši.

Video
Video se připravuje ...

Bílá s Makovičkou se potáceli opilí domů. Pavel Machan, Marek Pátek

VŠE O LUCII BÍLÉ A JEJÍM MILENCI ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
211 fotografií