Radek Filipi se začal objevovat po boku Lucie Bílé jako její bodyguard, podpora a hlavně milenec. Mladík pocházející z Ostravy si však v roce 2013 nechal změnit své příjmení Fejerčák na Filipi. Proč? To odmítl vysvětlit.

Avšak legendární zpěvačka se chopila role jeho tiskové mluvčí a pro Top Star celou situaci vysvětlila. „Radek mluvit nechce a nebude. Ke změně jména měl své osobní důvody. Je to rovný a čestný chlap a nechtěl by zveřejněním důvodů někomu ublížit,“ řekla.

A nezapomněla také dodat vyznání lásky na adresu svého milovaného kolouška. „Je to anděl plný testosteronu, je nám spolu tak dobře. Má úžasný smysl pro humor a já se směju od rána do večera. Je krásné být milována,“ uzavřela zamilovaná Bílá, která si svoji lovestory a přítomnost svého ochránce pořádně užívá.

Nelze se divit, že Bílá po svém boku potřebuje silný mužský element. Její práce je totiž nejenom radostná, ale také stresující. A je třeba občas cítit podporu někoho blízkého. Velké vypětí zpěvačka zakusila v listopadu, když musela zrušit koncerty v O2 areně kvůli nemoci.

Filipi pracoval jako fitness trenér. V době, kdy chtěl tuto práci pověsit na hřebík, si změnil jméno. Poté se také staral o to, aby primátorka hlavního města Adriana Krnáčová vždy dorazila včas na schůzky – byl jejím řidičem. Před primátorkou dal však svalovec přednost Lucii Bílé.

 

Fotogalerie
36 fotografií