Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavné ženy v zajetí »špatných« mužů: Které celebrity sáhly ve vztahu vedle?

/
  • Ani slavné ženy nemají štěstí na partnery.
    14. března 2017 ● 12:30

    Všichni to známe. Na začátku je vše růžové a krásné. Svého partnera bychom na rukou nosili a jsme zamilovaní skrz naskrz. V některých případech ale toto období střídá čas temna. Období hádek, nevěr, facek, křiku, násilí a strachu. Které slavné ženy spadly do pasti mužů, se kterými by se nikdo nechtěl setkat ani ve své noční můře?

  • 1.

    Iveta Bartošová (†48) a Josef Rychtář (58)

    Zpěvačka Iveta Bartošová za svůj život měla několik mužů, kteří ji zklamali v lásce a se kterými vztah nevydržel. Jejím posledním manželem byl Josef Rychtář, který se pasoval do role jejího ochranitele a zachránce. Avšak podle několika zdrojů jejich manželství nebylo až tak harmonické. Pepa si zkrátka dokázal prosadit svou. Po tragické smrti zpěvačky navíc Rychtář vede stále dokola boj s exmanželkou a už několikrát skončil s pouty na rukách u soudu.

    Video
    Video se připravuje ...

    Romantika pro Džambulku: Rychtář ji požádal o ruku! Blesk

  • 2.

    Mirka Čejková (54) a Marek Vít (45)

    Bývalá televizní moderátorka Mirka Čejková žila s Markem Vítem sedm let. Pak se ale dvojice začala hádat a došlo k rozvodu. Tak lehce to ale, bohužel, neprobíhalo. Dvojice musela absolvovat mnoho soudních líčení. Čejková totiž Víta obvinila z toho, že ji napadl v jejím vlastním domě.

    Video
    Video se připravuje ...

    Mirka Čejková a Marek Vít jsou rozvedení. Jaké byly jejich pocity ihned po konci soudu? Jan Jedlička

  • 3.

    Vendula Pizingerová (45) a Patrik Auš (39)

    Když se Vendula Pizingerová, tehdy Svobodová, stala vdovou, bylo to pro ni jedno z nejtěžších období. Potkala se s Patrikem Aušem a myslela, že našla toho pravého. „Měla jsem švába na mozku a chtěla jsem se zbavit toho, že jsem vdova,“ svěřila se Vendula s důvodem, proč tak spěchala se svatbou. Jenže problémy ji pronásledovaly nadále. Ve druhém manželství prý krize vyvrcholila tím, že ji Patrik začal bít. „Věděli to moji přátelé, ale já měla strach zavolat na policii, protože jsem se bála, že se to dostane na veřejnost. Ale dneska už je to několik let a já to říkám i kvůli ostatním. Protože vím, jaký je to pocit, když se vám rozsvítí jméno na telefonu a vy dostanete strach,“ vysvětlila Vendula, proč se po letech rozhodla promluvit.

    Video
    Video se připravuje ...

    Jak je na tom vztah Venduly Svobodové a Patrika Auše Jan Jedlička, foto: Jan Tůma, hudba: Kevin MacLeod

  • 4.

    Lucie Borhyová (38) a Michal Hrdlička (28)

    Krásná moderátorka Lucie Borhyová také neměla štěstí na muže. Otec jejího syna Lucase Niko Papadakis ji opustil ještě v těhotenství. Od té doby jí chvíli trvalo, než se zase dala s někým dohromady. Nakonec však našla lásku s kolegou Michalem Hrdličkou, který s ní zplodil dceru Lindu. Ani tento vztah však nedopadl. Hrdlička se nakonec sebral a odstěhoval se od Lucie i od dcery k rodičům.

    Video
    Video se připravuje ...

    Opuštěná Borhyová po rozchodu s Hrdličkou: Tahanice o syna, a teď i o dceru?! Blesk TV

  • 5.

    Bára Divišová (32) a její expartner

    Nepříjemné chvilky domácího násilí prožila také reportérka Bára Divišová. Tu její bývalý přítel mlátil tak, že ji jednou shodil ze schodů a ona si o schody vyrazila všechny přední zuby. „Všechny útoky začaly hádkou. S tím, že když mu došly argumenty, zhasl mě ručně. Stupňovaly se ty důsledky! Napoprvé a napodruhé to bylo pár facek, napotřetí už pohmožděniny, napočtvrté vyražené zuby,“ popsala Blesku Divišová.

    Bára Divišová se ošklivě zranila.
    Autor: Facebook

  • 6.

    Lucie Bílá (50) a Radek Filipi (33)

    Zpěvačka Lucie Bílá se začala v poslední době objevovat po boku mladého kolouška Radka Filipiho. Na toho však prasklo, že před třemi lety, když věšel svoji kariéru osobního fitness trenéra na hřebík, si změnil příjmení Fejerčák na Filipi. Proč? To zatím nikdo neví. Odmítá se k tomu totiž vyjádřit. Podle Lucie Bílé ale zveřejnění důvodů nehrozí, protože Filipi nechce nikomu ublížit.

    Lucie Bílá a její přítel Radek Filipi
    Autor: Foto: Martin Hykl

  • 7.

    Míša Kuklová (48) a Jiří Pomeje (52)

    Dlouhé roky byli nejstabilnějším párem českého šoubyznysu. Míša Kuklová a Jiří Pomeje se k sobě opravdu hodili. Nakonec je však rozeštvaly dluhy, které Pomeje jako filmový producent nasekal. Manželství skončilo rozvodem a dlouhými soudními tahanicemi.

    694504:full:true:true

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

klara23_: nějak jste zapomněli na nejpodobnější případ k Bílé (věkový rozdíl,milionové dluhy a exekuce) hloupá obhajoba botaté starší partnerky: Helenka Vondráčková a Martin Michal!!!

(15. 03. 2017 11:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy