Na mateřské dovolené se tedy moc dlouho nezdrží. "Ráda bych se do práce vrátila v květnu, protože mi končí mateřská a oficiálně začíná rodičovská. Myslím, že bych všechno zvládla, péči o malou i zaměstnání, protože nemám pevnou pracovní dobu. A jsem si skoro jistá i v tom, že i kdyby někdy náhodou došlo na nejhorší a musela jsem Adélku vzít s sebou, tak je tady spousta tetiček, které ji velmi rády pohlídají," svěřila se Czadernová, která se svou rozkošnou dcerkou pochlubila.

Děvčátko prvorodičce Renatě dělá jen samou radost. "Nemohu si vůbec na nic stěžovat. Dcera je strašně hodné miminko. Dokonce spí i v noci bez přerušení, takže jí dáme třeba v deset nebo jedenáct naposledy najíst, chrupe až do rána a probouzí se kolem sedmé hodiny," pochvaluje si moderátorka.

S přítelem Michaelem se v péči střídají a jak Czadernová prozradila, partner ji zastupuje na výbornou. Na další miminko je teď ještě brzy, ale určitě by v budoucnu rádi Adélce pořídili sourozence.

Poslední vysílání hlavních zpráv s Renatou Czadernovou.

Video
Video se připravuje ...

Z Novy odchází Czadernová! Rozplakala se v přímém přenosu! 

A jak bojuje s poporodními kily?. „Já jsem ani moc nepřibrala a to co jsem nabrala, to jsem nechala téměř vše v porodnici. Asi mám to štěstí, že nemusím kila navíc řešit. Sama jsem totiž moc nekojila, Adélku jsem skoro od začátku přikrmovala,“ říká moderátorka, která byla miminko ukázat i kolegům na Nově. „Ještě jsem tu od porodu nebyla, hodně jsem se těšila. Navíc jsem tu měla schovaný kočárek, který je úžasný v jedné věci, má totiž samopohon. Je to totiž elektrokočárek a co je pro mě úžasné, má ohřívačku na mléko. Vzhledem k tomu, že Adélku musím ještě každé tři hodiny krmit, nemám moc možností si mléko ohřát, takže to byl důvod, proč jsem si kočárek pořídila,“ pochvaluje si Czadernová.

Fotogalerie
16 fotografií