Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matúš (24) sahal školačkám pod uniformy: Skončil ve vězení a hrozí mu vyhoštění

Autor: lm - 
13. března 2017
21:43

Čtyřiadvacetiletý Matúš v Británii osahával nezletilé školačky v uniformách. Mladý kulturista ze Slovenska si za to vysloužil 3,5 roku ve vězení a hrozí mu deportace. Navíc skončil na doživotí v registru sexuálních útočníků.

Matúš by za měsíc oslavil 25. narozeniny, v několika následujících letech může ale na oslavu s rodinou zapomenout. Mladík ze slovenské obce Dolný Kubín totiž vyfasoval u anglického soudu 3,5 roku v kriminále za to, že sexuálně obtěžoval nezletilé školačky.

Kulturista měl poprvé zaútočit 6. prosince kolem osmé hodiny ráno. Matúš sledoval 13letou školačku v uniformě a v podchodu ji chytl za nohu. Podle obžaloby jí měl strčit ruku pod sukni a sahat jí na spodní prádlo. Dívce se podařilo vysmeknout a utéct.

Hned druhý den ráno zaútočil ve stejné oblasti znovu, tentokrát si vyhlédl 14letou dívku ve školní uniformě. Školačku popadl za stehno a kolem pasu, jako by ji chtěl zvednout do vzduchu. Dívka ale začala křičet a rovněž se jí podařilo utéct.

Obě oběti si z útoku odnesly psychické následky, trpěly nočními můrami a musely vyhledat odbornou pomoc. Mladík se u soudu dívkám a jejich rodinám omluvil a přijal svůj trest. Po odpykání bude nejspíš deportován.

Zobrazit celou diskusi
EUR 25.22 25.34
USD 23.59 23.77
GBP 29.23 29.43
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud