Dobrý skutek ve spojení s příjemně stráveným dnem. Takovou kombinaci slibuje jarní charitativní sbírka pro azylový dům Prahy 7. Lidé dostanou příležitost poskytnout pomoc lidem v majetné nouzi, navíc se mohou zdarma zúčastnit některého z plánovaných workshopů.

Podle pořadatelů sbírky lidé z místního azylového domu potřebují hlavně sportovní vybavení pro děti, hračky, dětské knihy, kosmetiku pro děti i matky, deky, povlečení, ručníky, jednorázové pleny, nezničené oblečení a boty a cokoliv dalšího, co by se dětem nebo jejich rodičům v azylovém domě mohlo hodit.

Spolu se sbírkou proběhne v holešovickém Studiu Alta seminář pro účastnící se matky, jejich děti čeká hned několik workshopů, které se budou věnovat hudbě, výtvarnému umění a divadlu.

Akce se koná ve studiu Alta ve středu 22. března v čase od 10 do 17 hodin. Všechny semináře doprovodného programu jsou zdarma, kvůli omezené kapacitě je ale potřeba se na ně nejprve přihlásit pomocí e-mailu. Přesný harmonogram a další informace naleznete v oficiální pozvánce.

Až budete odcházet ze studia Alta, můžete navštívit Matějskou pouť, která se koná naproti na Výstavišti. Podívejte se na video, jak vypadá pohled z těch nejšílenějších atrakcí:

Video
Video se připravuje ...

Nejšílenější atrakce Matějské na vlastní kůži: Dá tohle váš žaludek?! Jan Klepárník