Byli spolu pětadvacet let, před třemi lety se ale všechno změnilo. „Prostě to nějak vyprchalo,“ prohlásila tehdy country zpěvačka Věra Martinová  o vztahu s muzikantem Jaroslavem Petráskem (64).

Ještě v roce 2013 vypadali jako šťastný manželský pár. Zpěvačka plánovala důchod po boku svého muže na jejich zahrádce. „Klidně i s pejsky, a když Bůh dá, klidně i na jevišti,“ tvrdila do médií Věra optimisticky. Manželovi romanticky vzkazovala: „Jaroušku, miluji tě.“

Pak ale přišel prudký obrat. „To, co mezi námi bylo, se někam vytratilo,“ prohlásila Martinová. Mnohaletý vztah už nešlo zachránit. Hudebník Jaroslav dokonce skončil i v její doprovodné kapele. „Ano, jsme od konce ledna rozvedení,“ potvrdil deníku Aha! Jaroslav Petrásek.

Zpěvačka ale dlouho nesmutnila a znovu se zamilovala. Nového partnera si našla v muži, který jí svého času léčil bolavá záda! O něco mladší Květoslav Zmrhal (50) se živí jako terapeut. 

Ani Petrásek ale nezůstal na ocet a našel si novou lásku, zatím však všechno drží v tajnosti a mlží. „Nejsem sám, jsem spokojený,“ prozradil deníku Aha! potutelně muzikant.

Věra Martinová opustila manžela a rozkvetla. Zářila na turnaji celebrit:

Video
Video se připravuje ...

Věra Martinová opustila manžela a rozkvetla: Zářila na turnaji celebrit! Dušan Spáčil, Petr Soukup

Fotogalerie
37 fotografií