Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Uvidíte v Ulici: Peklo u Liškových, strach o život i drsná hádka!

  • 13. března 2017 | 06:00

    Tento týden se to v Ulici pořádně vyostří. Dojde na velké přiznání, bolestivou ránu od blízkého člověka, ale i na drsnou hádku mezi dvěma kamarády. Podívejte se na video, jak Béda konečně řekne Anče, že čeká s Jindrou dítě. 

  • Drsná pravda

    Manželství Liškových se již brzy ocitne v troskách. Béda už déle nevydrží držet pod pokličkou fakt, že po úletu, který si ani nepamatuje, čeká s Jindrou dítě. Tak moc ho tíží svědomí, že Aničce konečně řekne pravdu. Oba tak čekají nejhorší dny jejich manželství. Vzájemná důvěra, láska i domov, který společně roky budovali, se během pár vteřin sesypou jako domeček z karet. Tohle bude pro Aničku obrovská rána! Dokáže Bédovi odpustit, že ji znovu po letech zradil? Nebo je to začátek konce dalšího vztahu?

    Video se připravuje ...
    Béda se přizná Anče, že čeká s Jindrou dítě • VIDEO: TV Nova
  • Strach o Adrianu

    Od rozchodu s Eddiem to jde s Adrianou od deseti k pěti. Opět si zahrává s alkoholem i drogami, ohání se penězi, kterých má teď jako majitelka celého domu opravdu dost, a ubližuje svým chováním všem svým blízkým. Nejvíce samozřejmě dědovi, který do ní vkládal velké naděje. Evžen, děda, Amálka i Miki jí chtějí pomoct, ale ona se rozhodla, že před problémy uteče do Thajska. A tak si sbalila kufr a zmizela na dovolenou. Bohužel ani tam se ale nevyhne průšvihům, které v posledních týdnech přitahuje jako magnet. Její blízcí se dokonce budou strachovat i o její život! Co zase Adriana provede a jak vážné to tentokrát bude? 

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

  • Konec velkého přátelství

    Přátelství Tonyho a Máry poslední dobou tak trochu drhne. Od té doby, co je Tony majitelem Coolny a bydlí u Máry, jsou oba jako vyměnění. Tony je fanaticky zamilovaný do Digi a dělá jeden nesmysl za druhým. Máru jeho problémy už nezajímají, a tak se oba jen dokola okřikují a dělají si naschvály. Pohár Márovy trpělivosti přetekl, když Tony propadl nelegálním pokerovým turnajům, a navíc začal spát s Radkou. A tak přijde to, co už delší dobu visí ve vzduchu. Mára vyhodí Tonyho z bytu a Tony zase Máru na oplátku z Coolny. Dokážou si tihle dva všechno vyříkat, nebo je jejich dlouholeté přátelství definitivně v troskách?

    Ondřej Volejník z Ulice měl problém se zákonem.
    Autor: Instagram

Autor: red
Diskuse ke článku
.