Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Způsobil počernická jatka žal? Útočníkův kamarád se před útokem utopil ve vaně

Autor: dce - 
12. března 2017
07:00

Čtyři pobodané museli ve středu v pražských Počernicích ošetřovat záchranáři. Jak se ukázalo, jedním z nich byl i útočník, který své tři kamarády pobodal před domem jednoho z nich. Bohužel jedna z obětí svým zraněním podlehla. Za celou věcí podle známých stál žal a smutek nad smrtí kamaráda, ten se údajně po požití drog utopil ve vaně.

Středeční potyčka v Horních Počernicích si vyžádala jeden lidský život. Dan podlehl zraněním, z jejichž způsobení je podezřelý jeho kamarád Karel Š. (25). Přitom původně nebyl cílem jeho útoku. 

Tím měl být třetí mladý muž, který podle zdroje Blesk.cz útočníkovi dlužil peníze za drogy. Danovo dvojče Marek i třetí oběť zatím v nemocnici dál bojují o život.

Známý čtyř mladíků ale za celou věcí vidí jiný důvod. Má jím být další mrtvý přítel a drogy. Den před incidentem podle něj zemřel jejich další kamarád. „Utopil se ve vaně, zfetovaný, nerozdýchali to,“ objasnil Blesku.

Video  Pachatel pobodal dva lidi a ujel.  - David Malík
Video se připravuje ...

6. března v Horních Počernicích skutečně záchranka zasahovala - jen kousek od místa potyčky byl v bytě ve vaně nalezen mrtvý muž. Příčina úmrtí je vedena jako neznámá.

Kamarádka dvojčat Dana s Markem toto ale rozporuje. Smrt mladíka ve vaně podle ní nemá s incidentem ze středy nic společného...

Policisté v souvislosti s incidentem už obvinili pětadvacetiletého Karla. "Dopustil se vraždy, v jednom případě dokonané a ve dvou případech pokusu o vraždu," upřesnil policejní mluvčí Tomáš Hulan a doplnil, že podezřelý skončil na základě názoru psychiatra v příslušném zdravotnickém zařízení. Více podrobností k případu s ohledem na jeho vyšetřování nechtěl sdělit.

dietr ( 12. března 2017 14:01 )

Typičtí praští prostituti

sensadrak ( 12. března 2017 13:55 )

Mýlíš se, to jsou typičtí voliči Zemana, potažmo SPD, či komoušů.

apple ( 12. března 2017 09:42 )

 Smažky škoda není.

montevideo ( 12. března 2017 09:35 )

Takže se vzájemně pobodali feťáci. Jejich volba. Ještě že to neodnesl nějaký normální člověk.

bluedream ( 12. března 2017 08:55 )

No to jsou zas perly! Kvůli žalu se nevraždí nevinní, ani to by ho neomluvilo. Navíc je to absurdní, že jeden umře ve vaně a tenhle jde zabít 3 lidi kvůli tomu. Je vidět, že Karel je něco jako počernický oblíbenec, teď se tu z Karla bude dělat frustrovaná chudinka. Jiní se budou zas zastávat líbivých dvojčat, protože o nich nevěděli, že brala, tak budou tvrdit, že ne. Je smutnou pravdou, že nárazově smaží drogy každý druhý mladý člověk a myslí si, že to mají pod kontrolou, že se jim nic nestane. A když vidí, že jo, místo, aby to řešili a vykašlali se na to, tak jen budou problémy zametat pod koberec. Hlavně mlčet, nepsat o tom, nemluvit, aby se náhodou jejich citlivé dušičky nesetkaly se světem, aby oni sami neměli nějaký problém. Mládeži, vytáhněte si hlavu z p..., takhle to chodí! Na drogy se umírá. A i dřív, než vás dostanou a ještě na vás nic není vidět a platí to rodiče, kteří dělají, že nic nevidí. A když máte mezi sebou problém, lidi si ještě pamatují, jak dopadl Velíšek, který se snažil pomoci ženě na Karláku, obtěžované narkomanem, takže vám nikdo nepomůže. A budou vás nesnášet i ve špitále, kde jim přiděláváte práci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání