Když se Gábina koncem minulého roku ukázala na veřejnosti, mnoho lidí bylo z její postavy v šoku. Modelka byla vyhublá na kost, a dokonce se spekulovalo o tom, že má poruchu příjmu potravy. „Je pravda, že jsem v jednom letu a často zapomínám na jídlo. Chci, aby vše bylo perfektní. Postaráno o dceru, uklizeno, navařeno, takže jsem v jednom letu. Do toho mám dost práce i jako modelka,“ přiznala tehdy Gábina. Jestli to byl pravý důvod její vyhublé postavy, ví jen ona.

O několik týdnů později si modelka posteskla, že se jí zmenšila i prsa. Svedla to ale na kojení. „Kojila jsem rok a půl, tak je to znát. Nemyslím tvar, ale prostě i tím, jak jsem hubená, tak jsem o ně v podstatě přišla. Vždycky jsem měla plné dvojky a teď jsem na jedničkách s odřenýma ušima,“ svěřila se.

Gábina se tedy rozhodla, že s tím něco udělá. A jednala opravu rychle, na letošním Česko-Slovenském plese v Obecním domě se už totiž předvedla s nadupaným dekoltem. „Nechala jsem si po porodu upravit prsa,“ chlubila se.

Zarážející ale bylo, že na ples dorazila bez zpěváka. Gábina to vysvětlila tím, že musí pracovat, a tak jí společnost dělal její plastický chirurg Patrik Paulis (46), který s ní ochotně pózoval lačným fotoaparátům. To už vzbudilo další podezření…

A nyní vyšlo najevo, že se modelka se svou dcerkou Terezkou (2,5) dokonce odstěhovala k rodičům do Českých Budějovic. Důvod však moc sdělit nechtěla. „Pokud vám k tomu Vašek něco řekne, tak se vyjádřím také,“ řekla Gábina. „Já nechci o svém soukromí mluvit, nezlobte se,“ reagoval zpěvák.

„Gábina měla s Noidem dlouhodobé problémy a žádala ho, aby určité věci vyřešil. A dala mu nůž na krk. On to neudělal, a proto se sebrala a odešla,“ potvrdila blízká známá Dvořákové. „Byl párkrát za ní v Budějicích, ale zatím se situace mezi nimi nijak nevyřešila,“ dodala. Bárta navíc na sociálních sítích přidává pouze svoje fotky, žádné společné příspěvky s Gábinou se tam už neobjevují...

Ještě na konci února přitom v talkshow Markéta dráždí celebrity mluvila Gábina o vztahu s Vaškem, jako by se vůbec nic nedělo.

Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
52 fotografií