Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragická nehoda na Hodonínsku: Řidič uhořel ve vlastním autě!

Autor: haj - 
11. března 2017
09:59

Neštěstím skončila nehoda mezi Kyjovem a Miloticemi na Hodonínsku. Řidič uhořel poté, co zůstal po havárii zaklíněn v hořícím autě. Jihomoravští hasiči, kteří v pátek po půl šesté večer k nehodě vyjeli, už mu bohužel nedokázali pomoci.

Šofér Škody Felicie jel podle všeho sám a ze zatím neznámých důvodů řízení nezvládl a naboural. Auto navíc po nárazu začalo hořet a jeho řiidič zůstal v plamenech uvězněn.

Svědek dramatické nehody okamžitě zavolal na tísňovou linku a za pár okamžiků na místo dorazili profesionálové z Kyjova i dvě jednotky dobrovolných hasičů. V té době už ale muž nejevil žádné známky života.

„Plameny zlikvidovali hasiči dvěma vodními proudy za přibližně dvacet minut. Další dvě hodiny pak asistovali policii při dokumentování nehody. Tělo z vraku vyprostili a předali pohřební službě,“ popsal situaci mluvčí hasičů Jihomoravského kraje Jan Dvořák.

Zásah, který si vyžádal uzavření silnice, byl ukončen o půl deváté večer. Celkovou škodu požárníci vyčíslili na zhruba 10 tisíc Kč. Příčina tragédie se vyšetřuje.

Další případ, kdy hasiči museli zasahovat u hořícího vozidla, se odehrál nedávno též v Olomouckém kraji. Tehdy sice shořelo Porsche za 3 miliony, naštěstí se ale nikomu nic nestalo.

Video  Porsche za 3 miliony zničily plameny. Nezbylo z něj nic...  - Hasiči Olomouckého kraje - HZSOL
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání