Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemanova kandidatura? Modlil jsem se za ni i v kostele, říká Horáček

Autor: Mii, Vera Renovica - 
10. března 2017
12:30

Je dobře, že prezident Miloš Zeman znovu kandiduje. Aspoň mu lidé budou moci vystavit účet za jeho dosavadní působení. Myslí si to textař, básník, podnikatel a prezidentský kandidát Michal Horáček, který podle svých slov dokonce navštívil kostel a modlil se, aby Zeman znovu kandidoval. Svůj názor na prezidentovu kandidaturu sdělil v rozhovoru pro Blesk.cz.

Prezident Miloš Zeman ve čtvrtek večer svým nejbližším příznivcům sdělil, že hodlá znovu kandidovat na post prezidenta České republiky. Blesk.cz se proto zeptal jeho protikandidáta Michala Horáčka, co si o tom myslí.

„Modlil jsem se, aby pan prezident znovu kandidoval. A to proto, aby mu občané mohli vystavit účet za jeho dosavadní působení. Za všechny ty virózy, urážky a lži, kterými poškozoval občany České republiky, včetně svých někdejších voličů,“ řekl Horáček v rozhovoru. Že se modlil, prý není řečnický obrat, ale opravdu jakožto katolík navštívil kostel.

Jen v případě Zemanovy kandidatury budou moci lidé říct, že jej nechtějí. Hlavní problém podle Horáčka je, že současný prezident neplní své základní ústavní funkce, jako je zastupování státu navenek.

Zda Miloš Zeman již Horáčka zná a jak kandidatura působí na textařovo zdraví, se dozvíte v rozhovoru:

Video Horáček se modil v kostele, aby Zeman kandidoval: Lidi mu vystaví účet za virózky. - Vera Renovica, Petr Soukup
Video se připravuje ...

VŠE O PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH 2018 ČTĚTE ZDE

Doporučujeme
arne100 ( 29. března 2017 14:10 )

Socan68:Hlavně že ho dožiješ ty.Když tě vidím tak by jsi měl už objednat svůj funus dokud je čas.

jetuslunicko ( 14. března 2017 21:32 )

Horáček za podpory havloidní herecké smetánky, naivních sluníčkářů, bláznů, kteří svými názory by nás totálně stáhli a celou EU ke dnu!! lidé už naštěstí nejsou jen tupé ovce, umí si spočítat a z ostatních států získat postřehy viz. Švédsko, Francie, Anglie atd.. jaké tyto země nyní mají se s.l.i.m.á.k.y ......(jelikož neexistuje moc jiný slušný výraz) problémy, ze kterých už se nemají šanci tyto země dostat !! Zeman má své chyby, leč stále nemíní zaprodat náš stát v rámci migrační politiky! Je možné, že si Horáček vystaví nedostatečnou zcela dobrovolně sám sobě

zkzkz ( 10. března 2017 17:42 )

rebeka ( 10. března 2017 16:43 )

TAK TO NEMÁ CHYBU!!!

stekavka ( 10. března 2017 16:43 )

Jeden kašpar začal a druhý by to dokončil.Nikdy víc,měli by ho pořádně prověřit a možná by skončil na Ruzyni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa